Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

GEBR. DE KONING NIEUWSTE SPONSOR

  GEPUBLICEERD OP   31 OKTOBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  We merken bij de sponsorcommissie dat de nieuwe sponsoren ook bij de leden steeds meer gaat leven. Esther Spruit, werkneemster bij Gebr. De Koning trok de stoute schoenen aan en heeft navraag gedaan bij haar werkgever of hij ook interesse heeft in sponsoring bij SKC Merwede/Multiplaat. Dit met als resultaat een nieuw sponsorcontract voor de komende 3 jaar en past helemaal bij de slogan van SKC Merwede/Multiplaat: Met elkaar én voor elkaar! Gebr. de Koning zal te zien zijn met een reclamedoek in Sporthal de Stoep.

Gebr. de Koning heeft een duidelijke toekomstvisie, zonder de rijke historie uit het oog te verliezen werken ze graag mét opdrachtgevers aan grensverleggende, spraakmakende projecten. Ze houden van uitdagingen. Juist als het ingewikkeld wordt, zijn ze op hun best. Nemen graag klussen aan die voor anderen te hoog gegrepen zijn. Dan gaat het hart sneller kloppen en kunnen ze laten zien waartoe ze in staat zijn. Ze staan met de voeten in de klei, zijn realistisch. Tegelijkertijd werken ze graag aan slimme oplossingen en technieken.

Aanpakken zit in het bloed. Zijn proactief, denken graag mee en zijn het liefst bij het hele traject betrokken, van ontwerp tot uitvoering. Gebr. De Koning heeft daarvoor ook alles in huis. Vanaf een eigen ingenieursbureau tot een breed assortiment machines en materieel. Hierdoor kunnen ze projecten integraal aanpakken met beheersing van de raakvlakken. Ze zijn inventief en innovatief. En tillen met kennis en kunde projecten naar een hoger niveau.

Wil je meer informatie over deze sponsor? Ga naar de website.

Volg het idee van Esther en doe ook eens navraag bij je werkgever. Wellicht zijn zij de volgende nieuwe sponsor! Het enige wat je hoeft te doen is te vragen of de sponsorcommissie contact op kan nemen met de werkgever. Voor meer informatie, vraag het na bij één van sponsorcommissieleden of stuur een e-mail naar sponsoring@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca