Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

UITBREIDING SPONSORING PMC TWIGT

  GEPUBLICEERD OP   15 NOVEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Paramedisch Centrum Twigt (PMC Twigt) zal de sponsoring bij SKC Merwede/Multiplaat uitbreiden. Ook Sport Medisch Centrum Sliedrecht (SMC) maakt hier onderdeel van uit.

Bij PMC Twigt wordt u behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met fysiotherapie, lymfe-oedeemtherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie en handtherapie.

Ze doen er alles aan om uw klacht(en) te verhelpen. U kunt bij hen terecht voor onder andere rugklachten, arm- en schouderklachten, heup- ,knie- en enkelklachten.

Bij SMC Twigt wordt u behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met (sport)fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. De therapeuten begeleiden en behandelen u om uw doelen te halen. Dit doen ze met een actieve benadering en dit is juist iets waar we binnen onze vereniging naar op zoek zijn.

De samenwerking is gericht revalidatie, krachttraining en blessurepreventie voor onze seniorenleden. Ook is er een inloopspreekuur zonder afspraak op maandagmorgen van 7.30 tot 8.30 uur op de locatie sporthal De Basis. De communicatielijnen met de spelers/speelsters, verzorgster en de trainers zal zo kort mogelijk gehouden worden om een optimaal resultaat te bereiken.

U zult beide bedrijven terugzien in Sporthal de Stoep en in de presentatiegids van SKC Merwede/Multiplaat.

Alle leden van SKC Merwede/Multiplaat ontvangen een aantrekkelijke korting op fitness in de speciaal daarvoor opgezette zaal in De Basis. Er wordt dan door de therapeuten/begeleiders een individueel programma op eigen niveau opgesteld, specifiek gericht op korfbal.

De selectie heeft al gebruik mogen maken van de samenwerking en heeft een krachttraining gekregen onder professionele begeleiding van Tom Baas.

PMC Twigt

Voor meer informatie, zie de volgende websites: www.pmctwigt.nl en www.smcsliedrecht.nl.

SKC Merwede/Multiplaat is blij dat deze trouwe sponsor het sponsorcontract uit gaat breiden!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca