Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT BOEKT WISSELEND RESULTAAT OP VRIENDENSCHAARTOERNOOI

  GEPUBLICEERD OP   18 NOVEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 17 november was Merwede/Multiplaat deelnemer van het Vriendenschaar toernooi. Zowel het eerste als het tweede team konden hier de laatste oefenpartijen afwerken voordat aankomende zaterdag de zaalcompetitie weer van start gaat. Tegenstanders op dit toernooi waren Excelsior uit Delft en natuurlijk de gastheer Vriendenschaar uit Hardinxveld.

Nadat Merwede/Multiplaat 2 haar programma in de middag had afgewerkt, mocht Merwede/Multiplaat 1 aan het begin van de avond voor het eerst aantreden. Zij begonnen tegen Excelsior. Meteen vanaf het begin van de wedstrijd werd het initiatief in deze wedstrijd genomen en werd de voorsprong gestaag uitgebouwd. Vooral de verdedigende druk van Merwede/Multiplaat zorgde ervoor dat Excelsior geen moment in de wedstrijd gezeten heeft.
Bij een 17-8 stapte de Merwedianen winnend van het veld af.

Ook het eerste team had kort de tijd om op adem te komen. De wedstrijd tegen Vriendenschaar zou beslissend zijn wie van de twee teams de winnaar van het toernooi zou worden. Vriendenschaar begon voortvarend aan de wedstrijd en pakte het eerste initiatief. Merwede/Multiplaat zette daar al gauw wat tegenover en pakte de leiding over die langzaam uitgebouwd werd tot een riante voorsprong bij rust. Het was echter Vriendenschaar dat erg sterk uit de kleedkamer kwam en Merwede/Multiplaat zag haar voorsprong als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo kon het publiek zich gaan opmaken voor een spannende slotfase. Toch was het Merwede/Multiplaat dat steeds de voorsprong pakte maar zag Vriendenschaar steeds gelijk maken. Met nog 30 seconden op de klok hadden de roodwitten de bal in de aanval. Merwede/Multiplaat had op basis van het doelsaldo genoeg aan een gelijk spel, maar verspilde de bal heel slordig waardoor Vriendenschaar nog één kans kreeg. En in de allerlaatste seconden maakte ze toch de winnende treffer waardoor Vriendenschaar winnaar van het toernooi is geworden.


Foto: Wim van der Pijl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca