Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

G-KORFBALCLINIC MERWEDEBOLDER

  GEPUBLICEERD OP   19 NOVEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 17 november werd er een korfbalclinic gegeven voor de cliënten van de Merwebolder en onze G-leden. De clinic werd gehouden in de sporthal op het terrein van ASVZ-de Merwebolder. Doel van deze middag was om de cliënten van de Merwebolder te laten zien hoe leuk korfbal is en natuurlijk om onze G-leden ook een leuke korfbalmiddag te bezorgen.

G-clinic

De middag begon om 14:30 met een voorstelrondje en er werd gevraagd of ze al op een sport zitten. Natuurlijk willen we graag dat er een aantal leden bijkomen en ze zijn dan ook van harte welkom om een paar keer mee te trainen. Na een tikspelletje werd de balvaardigheid getest en werden de korven opgezocht voor het altijd leuke spel “pionnenroof”. Inmiddels waren de eerste zweetdruppels al te zien en was het tijd om wat te drinken en wat fruit te eten.

De korven werden weer opgezocht en kon er naar hartenlust geschoten worden. Om de spiertjes nog wat losser te maken was het de tijd voor een estafette. Iedereen deed enthousiast mee en er werd flink gejuicht. Het 2e rustmoment was aangebroken met een lekker marsje erbij. Nog even wat strafworpen en doorloopballen geoefend en hoe je moet verdedigen. Nu konden ze aan het echte werk beginnen. Er werden wat partijtjes gespeeld en je zag dat iedereen genoot. Niet alleen de deelnemers maar ook de aanwezige trainers. Om 17:00 was de clinic afgelopen en ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Ik wil hierbij de Merwebolder bedanken voor het beschikbaar stellen van de zaal, Dennis van Campen voor het maken van de flyer en Marjan Groenewegen, Marcella Roskam, Johan Lemmen, Daan Struijk en Jan Kalis voor de hulp tijdens de clinic. Ik raad iedereen aan om een keertje te helpen bij een training of wedstrijd want het is zo leuk om deze mensen te zien genieten.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar gkorfbal@skcmerwede.nl of bel Marjan, 06-81871741.

Bernadette
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca