Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SELECTIE VERZORGT OLIEBOLLENCLINIC 2018

  GEPUBLICEERD OP    30 DECEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wellicht uitgroeiend tot een jaarlijkse traditie. Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd in sporthal De Stoep afgelopen zaterdag een oliebollenclinic georganiseerd. Een leuke combinatie van plezier, educatie en verkoop van oliebollen en appelbeignets.

Vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur werd in drie sessies een clinic gegeven door de trainers en spelers van onze selectie. Een mooie gelegenheid om de jeugdspelers van Kangoeroes tot en met A-jeugd iets terug te geven en hun kennis en ervaring over te brengen middels leuke oefeningen en partijvormen met leuke muziek op de achtergrond.

Tijdens de clinics was er gelegenheid om de bestelde oliebollen en appelbeignets op te komen halen bij de pop-up kantine. De diverse deelnemende jeugdspelers werden na hun clinic getrakteerd op een oliebol die ook dit jaar weer netjes werden verzorgd door Speciaalbakkerij Van Der Grijn.

De drie clinics waren ook dit jaar weer een succes en smaakt naar meer! Dank gaat uit naar de selectiespelers en trainers Raymond en Eric voor hun inzet en ook de vrijwilligers voor het verzorgen van de uitgifte van de bestellingen, het op- en afbreken van de pop-upkantine en het draaien van de kantinedienst.

Bekijk alle foto's op onze Facebook-pagina.

E, F en Kangoeroes

C en D

A en B
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca