Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VERLENGING CONTRACT DAK TECHNIEK HOLLAND

  GEPUBLICEERD OP    30 DECEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Dak Techniek Holland (DTH) verlengt het sponsorcontract met maar liefst 5 jaar. Het bestaande reclamebord op het buitencomplex van SKC Merwede/Multiplaat is vervangen door een prachtig nieuw reclamebord met nieuw logo.

DTH is een professioneel dakbedekkingsbedrijf, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Met veel enthousiasme zijn ze u van dienst bij het aanbrengen en onderhouden van vrijwel alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken.

Met 30 jaar ervaring in de branche staan zij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies. DTH adviseert in dak-specifieke probleemsituaties. DTH onderscheidt zich van andere dakbedekkingsbedrijven door een compleet pakket aan dakbedekkingsmogelijkheden en de bijbehorende werkzaamheden. Of het nu gaat om kunststof, rubber of bitumineuze dakbedekking, keramische of stalen dakpannen: DTH biedt u maatwerk op zowel platte als op hellende daken.

DTH komt graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Daarbij vertellen zij u alles wat u wilt weten over het materiaal, de levensduur en vanzelfsprekend de kosten van uw investering. Wilt u informatie over deze sponsor? Kijk op www.daktechniekholland.nl.

Dak Techniek Holland

Op de foto namens Dak Techniek Holland Jan Rietveld en namens de sponsorcommissie Hans Ligthart.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca