Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

TEAM DEVACA WINNAARS KENNISQUIZ 2019

  GEPUBLICEERD OP    12 FEBRUARI 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het wandelen over de Kerkbuurt zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen omdat sinds enkele weken bekend is dat Action naar Sliedrecht komt, maar vooral omdat men nu de gebouwen in de Kerkbuurt nog beter kan herkennen. Vele leden van de vereniging zullen nu met andere ogen door de Kerkbuurt lopen. Vrijdagavond 8 februari vond in de kantine namelijk de kennisquiz plaats, de 7e editie alweer. Een van de categorieën was om een aantal historische foto’s van gebouwen in de Kerkbuurt te koppelen aan de juiste winkel. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn.

Elf teams speelden mee om de felbegeerde hoofdprijs Alhoewel de laatste prijs er ook toe deed, want meedoen was belangrijker dan winnen. Of doen we daarmee de trouwe deelnemers van team Devaca te kort? Zij wisten de meeste punten te verzamelen in de verschillende categorieën (musicals, terrorisme, Nederlandse torens). De mannen van team Meerkeuzestress kon hen tot de finalevraag bijhouden, maar een shoot-out bracht de beslissing.

De gezelligheid stond voorop bij deze door de BAC georganiseerde avond. Onder het genot van een drankje en een cupje mayonaise bij de proeverij werd er nadien nog lang gesproken over alles wat deze avond de revue heeft gepasseerd. Stel je bijvoorbeeld eens voor: Je komt Joost de Jong, Derk Bolt en Deborah Leemans al lezend in het Parool tegen bij Danser, dan zou je toch het liefst samen met Rafael van der Vaart naar Villa Eikenhorst gaan met de lichtsnelheid van een gegooide bouncer?

Snap u het nog? Volgend jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen!

Winnaars Kennisquiz

Kennisquiz

Kennisquiz
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca