Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT OP HET PKC WELPENTOERNOOI

  GEPUBLICEERD OP    11 APRIL 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op zaterdag 6 april deden verschillende teams van Merwede/Multiplaat mee aan het Welpentoernooi bij PKC. Lees hieronder hoe de teams het gedaan hebben.

Merwede/Multiplaat F3
Op 6 april is bij PKC het Ad Roelofs Welpentoernooi gehouden en Merwede F3 mocht hier aan mee doen. Vanaf 10 uur konden de kinderen volop aan de bak met spelletjes, schminken, op de foto gaan en natuurlijk: korfballen!

Voor de F3 was het de eerste keer sinds het veld dat we in de vaste samenstelling spelen. We misten alleen Roselin die helaas ziek thuis was. Veerle, Norah, Emelyn en Laura hadden er echter super veel zin in en dat was te merken! De eerste wedstrijd tegen Vriendenschaar 4 begon om 11.00 uur. Deze hebben de meiden gewonnen met 3-2. Daarna was er even tijd om te spelen en schminken waarna de tweede wedstrijd om 12.00 uur tegen KCR 2 gestart is. Ook deze wedstrijd is gewonnen, dit keer met 2-1. De derde wedstrijd tegen HKC 3 was een lastige: HKC had alles al ruim gewonnen en onze dames mochten aan de bak tegen een sterk team. Ze hebben dit erg goed gedaan en er een gelijkspel uitgesleept: 3-3. Bij de laatste wedstrijd tegen DVS '69 om 14.30 uur was het te merken dat de meiden van al dat spelen en korfballen behoorlijk moe zijn geworden! Maar ook hier een gelijkspel, 3-3 is de eindstand.

Dat zorgt ervoor dat onze dames 2e geworden zijn in de poule, achter het sterke HKC. Ze hebben een mooie beker meegenomen! Gefeliciteerd kanjers! 😊

Merwede/Multiplaat F3 op PKC-toernooi

Merwede/Multiplaat F4
Op zaterdag 6 april was het eindelijk zover, de F4 is officieel van start gegaan! Zeven fanatieke kinderen stonden klaar voor het toernooi bij PKC. Na aankomst in Papendrecht hebben we een mooi plekje gevonden voor onze supporters en al snel waren we aan de beurt voor de eerste van de in totaal vier wedstijdjes die we moesten spelen. Gedurende de dag kwamen we steeds beter in het toernooi en werd er leuk overgespeeld, goed vrijgelopen, uitstekend verdedigd en gescoord. Over de uitslagen zullen we maar niks zeggen, maar we hebben een ontzettend leuke dag gehad en onwijs veel zin in het komende veldseizoen.

Merwede/Multiplaat F4 op PKC-toernooi
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca