Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

WIJZIGINGEN VERLICHTING EN MATERIALEN

  GEPUBLICEERD OP    14 APRIL 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  We gaan weer naar onze eigen accommodatie voor de tweede helft van de veldcompetitie. In de winterperiode zijn er een aantal zaken gewijzigd. Hieronder lees je wat er gewijzigd is.

Verlichting
Als je naar de toiletten tegenover de hoofdingang gaat, zal het licht automatisch aangaan en na ongeveer 7 minuten ook weer uitgaan. De verlichting in de gang naar de kleedkamers zal ook bij binnenkomst automatisch aangaan en na 20 minuten ook weer automatisch uit gaan. De twee toiletten schakelen met deze verlichting mee. Elke kleedkamer heeft zijn eigen bewegingsmelder en ook daar zal dus het licht automatisch aangaan, waarmee ook de douche en de ventilator inschakelen. Dit alles houdt dus in dat de schakelaars in de kast niet meer aan- of uitgezet moeten worden.

Nieuwe palen en materiaalhok
In het materiaalhok zijn voorlopig 22 nieuwe aluminiumpalen van 3,50 meter, 16 palen van 3 meter, 8 palen van 2,50 meter en 4 palen van 2 meter opgeborgen. Deze wijze van opbergen is niet optimaal en wij vragen jullie hier op een goede manier mee om te gaan. Berg deze palen met beleid op haar plaats op, zodat zij niet beschadigen. Er wordt buiten het materiaalhok gewerkt aan een nieuwe berging van deze palen. Totdat deze klaar is zal het dus even behelpen zijn en wij vragen daar begrip voor. De wedstrijdpalen die in de puttings in het veld moeten staan, worden nog wel gewoon in de veldberging opgeborgen zoals voorheen. Het blijft nog wel van belang dat de voeten voor de palen na elke training en wedstrijd op de tegelrand geplaatst worden zodat deze geen belemmering veroorzaken bij het veldonderhoud. Ook de dug outs moeten na de wedstrijden van het veld worden verwijderd.

Ballen
Wij hopen ook alle ballenvakken weer van de ballen te voorzien. Vorig jaar hebben we deze van een net voorzien met de bedoeling dat als het waait de ongebruikte ballen niet wegwaaien en dat je bij het opbergen ook gelijk op het veld kunt zien of je het juiste aantal ballen hebt. Dit heeft vorig jaar niet bij alle teams goed gewerkt, want sommigen gebruiken het net niet en anderen hebben dan toch niet alle ballen in het vak liggen. Als er problemen zijn met de ballen, bijvoorbeeld als er een lekke bal is, stuur dan een mail naar Daan Struijk via d.struijk7@upcmail.nl onder vermelding van het probleem en van welk team.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca