Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: WE GAAN WEER NAAR BUITEN

  GEPUBLICEERD OP    14 APRIL 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Soms rijd ik zowaar weer in het licht naar m’n werk en naar huis! Het is niet zo dat ik hele korte werkdagen maak, maar de dagen zijn aan het ‘lengen’. En als de dagen langer worden, gaan wij weer naar buiten en nu maken we ons op voor de veldcompetitie.

“Opmaken" hebben we zeker gedaan. De afgelopen maanden is er onderhoud gepleegd aan onze accommodatie en contacten met de gemeente Sliedrecht zijn warm gehouden ten behoeve van het oppakken van (contract)afspraken. Er zijn evaluatiegesprekken geweest met de selectie en trainer. Het resultaat, dat Raymond Mollet blijft, heeft een ieder kunnen lezen, waarbij Raymond ook heeft aangegeven zich steeds meer ‘thuis’ te voelen bij onze club! Een uitspraak om trots op te zijn.

Daarnaast hebben heel veel vrijwilligers een belangrijke bijdrage geleverd in het goed laten verlopen van de trainingen en competitie in de zaal. Een belangrijke bijdrage is geleverd bij de zaalwachtindeling. Ouders van kinderen zijn gevraagd om samen met een lid een aantal zaalwachten te vervullen. Een voor ons nieuw initiatief, waarbij we ‘met elkaar en voor elkaar’ met vele handen het werk een beetje lichter hebben gemaakt. Dit geldt natuurlijk ook voor de bezetting van onze “pop up” kantine in De Stoep. Dank voor dit initiatief en ieders inzet! Fijn ook dat er een nieuwe uitbater is gevonden met Kom aan Tafel. We hebben als bestuur kennisgemaakt en wensen Youri en Amber heel veel succes toe!

Voor nu hoop ik jullie weer te zien of op onze velden en wens ik iedereen een goede competitie toe.

Namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca