Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

JEUGD MERWEDE/MULTIPLAAT DEELNEMER PAASTOERNOOI

  GEPUBLICEERD OP   30 APRIL 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019, vond bij korfbalvereniging Vriendenschaar het Rabobank regio-paastoernooi plaats. De hele dag werd het terrein aan de sluisweg drukbezocht door de jeugdspelers en diverse supporters van alle deelnemende verenigingen. Het was een succesvol toernooi waarbij jeugd uit de regio kon sporten en de korfbalsport heeft gepromoot met fanatieke, spannende en sportieve wedstrijden.

Dit jaar waren er ’s ochtends voor het eerst 2 poules bij de C- en D-jeugd. De deelnemende verenigingen waren naast Vriendenschaar: plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, Merwede uit Sliedrecht, Kinderdijk uit Alblasserdam, Triade uit Langerak, ACKC uit Almkerk, Vitesse uit Barendrecht en DeetosSnel uit Dordrecht.

Om 09.30 werd het toernooi geopend door de C- en D-jeugd. Na de poulewedstrijden, eindigden Vitesse D1 ongeslagen boven aan in de D1 poule en wist DeetosSnel D2 na een gelijkspel in de eerste wedstrijd de overige wedstrijden winnend af te sluiten en hiermee poulewinnaar te worden in de D2 poule. Bij de C-jeugd won Vitesse C1 alle wedstrijden in hun poule net als ACKC C in de C2 poule waren beide ploegen ook de terechte winnaars van hun poule.

’s Middags konden de supporters net als ’s ochtends onder het genot van heerlijk zonnig en warm lenteweer kijken naar de wedstrijden van de A- en B-jeugd.
Bij de B-jeugd wist Vriendenschaar overtuigend al haar wedstrijden te winnen werd hiermee winnaar van de B poule. In de poule bij de A-jeugd wist Kinderdijk A1 alle wedstrijden te winnen en hiermee de 1e plaats op te eisen.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca