Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

BLIK OP DE JEUGD: ZATERDAG 18-05-2019

  GEPUBLICEERD OP   21 MEI 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat F1 nam het afgelopen zaterdag op tegen PKC F1. Lees hieronder het wedstrijdverslag.

Merwede/Multiplaat F1
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd PKC F1 - Merwede F1 op het programma. In de zaal zijn beide ploegen samen kampioen geworden. Het zijn altijd leuke wedstrijden en we zijn gewaagd aan elkaar, dus het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden!

PKC ging gelijk scherp van start en de eerste 10 minuten stonden we met 1-4 achter. Er mocht dus een super speler vanuit ons bij. We kwamen weer in ons eigen spel en wisten het verschil weer terug te brengen naar 5-6.

Vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. Wanneer PKC de bal onderschepte tijdens onze aanval gooiden ze gelijk een lange bal naar voren om zo snel mogelijk te scoren en zij hadden het geluk dat alle ballen er in gingen, daar waar wij helaas de pech hadden dat dat vaak net niet zo was. Weer kwam bij ons de super speler erbij en ondanks dat er aanvallend dan altijd iemand vrij staat en je verdedigend dan altijd een extra speler hebt die kan zakken en rondom de korf iedereen kan mee helpen verdedigen, blijven we dat toch nog lastig vinden om dat goed uit te spelen. We hadden een tactiek bedacht dat de super speler dan niet mee ging verdedigen, maar alleen bij onze aanval korf bleef staan, zodat wanneer wij de bal onderschept hadden in de verdediging er ook een lange bal naar voren gegooid zou worden naar de super speler die daar dan helemaal vrij zou staan en alle kans zou hebben om te scoren. Helaas voor ons verdedigde PKC die ballen heel erg goed uit en voor, waardoor wij niet snel de bal naar de andere kant van het veld konden gooien en het scoren helaas uit bleef. De eindstand was 16-10 voor PKC.

Erg jammer, maar van dit soort wedstrijden leren we veel en hier zullen we verder op gaan trainen om hier sterker in te worden. Al met al is er hard gewerkt, zaten er mooie doelpunten tussen en gaan we op naar aanstaande zaterdag, want dan mogen we alweer tegen PKC spelen en gaan we natuurlijk voor een revanche! :-)
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca