Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HERINRICHTING VAN DE KANTINE

  GEPUBLICEERD OP   6 JULI 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  De inrichting van de kantine kan wel wat vernieuwing gebruiken en veel meubilair is hoognodig aan vervanging toe. Daar is iedereen het over eens. Er is de afgelopen tijd via verschillende initiatieven geld ingezameld voor een nieuwe inrichting. Omdat de vraag van de gemeente over een eventuele sporthal tussendoor kwam, is destijds besloten de ideeën en het ingezamelde geld even te parkeren. Ondanks dat we nog in gesprek zijn met de gemeente, willen we toch alvast naar de inrichting van onze huidige accommodatie gaan kijken. Dit omdat we geen enkel risico willen lopen met kapotte meubels. Een veilig en verantwoord gebruik is van groot belang!

Het bestuur heeft Inside Office gevraagd om mee te denken over de nieuwe inrichting voor de kantine. Inside Office is gespecialiseerd in projectinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen. Daarnaast zijn zij bekend met het inrichten van sportkantines, aangezien ze ook hebben meegewerkt aan de inrichting van de kantine van o.a. CKC Kinderdijk. Dennis Meulendijk, directeur van Inside Office, heeft een conceptontwerp gemaakt en deze op donderdag 23 mei gepresenteerd aan het bestuur en de kantinecommissie.

Dit voorstel is met de betrokken commissies besproken en het ontwerp is door de betrokkenen met veel enthousiasme ontvangen. Met de input van de commissies worden de plannen geüpdatet om tot een definitief ontwerp te komen. Het bijgevoegde plaatje is het eerste ontwerp zoals gemaakt door Inside Office.

We onderzoeken op dit moment het kostenplaatje dat nodig is om het volledige plan gerealiseerd te krijgen. Naast de inrichting spelen ook onderhoudszaken zoals bijvoorbeeld de kozijnen die aan vervanging toe zijn. Dit moet meegenomen worden in de totale inventarisatie zodat we de werkzaamheden op de meest efficiënte manier plannen en uitvoeren. Hierna zullen we moeten beoordelen wat daadwerkelijk gerealiseerd kan worden met de reeds geworven middelen en eigen werkzaamheden en welke financiële middelen er nog geworven moeten worden.

De verwachting is dat we met elkaar een behoorlijke inspanning moeten leveren om onze kantine om te vormen tot een clubhuis waar iedereen zich thuis voelt. Een mooi clubhuis maken van en voor alle leden is onze uitdaging. De volgende stap is om onze leden met een zo volledig mogelijk en compleet plan te informeren tijdens de Algemene ledenvergadering. De ledenvergadering zal plaats vinden op 28 oktober 2019 waarin we de volledige herinrichting presenteren.

Ontwerp kantine
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca