Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

RICK VALT IN DE PRIJZEN MET DE VRIENDENLOTERIJ

  GEPUBLICEERD OP   10 AUGUSTUS 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Door: Rick Boer

Dinsdag 30 juli was het dan eindelijk zover: de Meet & Greet met de selectie van Ajax! Na 6 maanden wachten was het dan eindelijk tijd om mijn helden te ontmoeten.

Eerst even terug in de tijd. Al een behoorlijke periode speel ik mee met de Vriendenloterij voor SKC Merwede/Multiplaat. Uiteraard met de intentie om leuke prijzen te winnen, maar ook voor het feit dat de helft van mijn inleg naar het goede doel gaat, in dit geval SKC Merwede/Multiplaat. Dit betekent dat ik zonder dat ik het eigenlijk merk (meespelen doe ik toch al) € 6,75 per maand naar de kas van de club gaat. Hiermee zijn er al enkele duizenden euro’s opgehaald!

De grote geldprijzen zijn tot op heden nog uitgebleven, maar zeer regelmatig win ik leuke prijsjes in de Vriendenloterij. Zo won ik in december een ‘Prijs naar keuze’ waarmee ik in de Vriendenloterij-shop een prijs mocht uitzoeken. Tot mijn grote vreugde was 1 van de opties een lunch met de selectie van Ajax. Daar hoefde ik niet lang over te twijfelen! Door het (onverwachte) succes van Ajax in de Champions League was de agenda van Ajax in de maanden erna overvol en vandaar dat ze uiteindelijk besloten hebben het in het nieuwe seizoen te laten plaatsvinden. Dinsdag 30 juli was de grote dag!

Half 11 moesten we ons melden op ‘de Toekomst’ en werden we hartelijk ontvangen door de mensen van de Vriendenloterij. Als eerst stond een tour door de Arena op het programma, dus stapte we in de officiële spelersbus en reden we naar het stadion. Daar kregen we een uitgebreide rondleiding en konden we alles rustig bekijken, erg leuk om eens te zien!

Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 3  Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 4

Daarna weer terug naar Sportpark De Toekomst voor de lunch. Op de tafels lagen rode en witte placemats. Op de plekken met de rode placemats mochten wij gaan zitten en dan zouden de spelers gaan zitten achter de witte. De spelers hadden er net een training opzitten en kwamen langzaam 1 voor 1 binnen druppelen met hun eigen bordje gezond eten. Terwijl wij onze broodjes kroket aan het wegwerken waren kon het voorstellen beginnen. Lasse Schone koos er voor om bij ons te gaan zitten en daar is hij ook niet meer weggegaan. Ruim een half uur hebben we het gehad over zijn familie, zijn carrière en zijn doelen dit seizoen. Leuke, openhartige kerel die Schone!

Toen was het tijd voor de groepsfoto en daarna ook nog volop gelegenheid om met de andere spelers te praten en met ze op de foto te gaan. Omdat het maar zo’n beperkte groep winnaars was waren de spelers erg relaxed en altijd bereid voor een praatje en een foto. We hebben een erg toffe dag gehad!

 Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 2  Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 1

Heb jij nou ook een leuke prijs gewonnen via de Vriendenloterij? We zouden het erg leuk vinden als je er een stukje over zou willen schrijven! Dit kun je sturen naar vriendenloterij@skcmerwede.nl.

Doe je nog niet mee met de Vriendenloterij? Meespelen is heel makkelijk, je steunt SKC Merwede/Multiplaat, je kunt leuke prijzen winnen en je kan altijd weer opzeggen! Klik op onderstaande link om mee te spelen en SKC Merwede Multiplaat te steunen: https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=10881.

Speel je al wel mee, maar steun je Merwede/Multiplaat nog niet? Bestaande loten kunnen omgezet worden naar goed doel SKC Merwede/Multiplaat. Hiervoor kun je bellen met 088 - 020 1020.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Bernadette Struijk.

Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 5  Meet & Greet Ajax via Vriendenloterij 6
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca