Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE PALEN EN BERGING

  GEPUBLICEERD OP   28 AUGUSTUS 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  De meeste spelende leden hebben inmiddels kennis gemaakt met onze nieuwe aluminium palen welke een stuk lichter zijn. Dit mooie nieuwe materiaal paste niet meer in de bestaande berging.

Een clubje vrijwilligers heeft hier een prachtige oplossing voor gecreëerd, naast de bestaande berging. Ronald Roskam heeft zich ingezet om via van den Herik een Flinke diameter metalen pijp beschikbaar te krijgen. Hiermee zijn Arjen van Eijl en Gerard van Eijl aan de slag gegaan om het geheel geschikt te maken als berging door er scharnieren en een voor en achter kant op te maken. De voor en achter panelen zijn geleverd door Marcel Vlot van Multiplaat. Als laatste is Daan Struijk een aantal dagen bezig geweest om de kunststof pijpen te monteren waar de aluminium palen in passen. Daarna is alles gemarkeerd met een kleurtje zodat eea goed opgeborgen kan worden. Een mooi staaltje samenwerking om met elkaar tot een betaalbare oplossing te komen voor de club ! Bedankt vrijwilligers !

Palen berging

Hiermee is wel een nieuw uitdaging ontstaan, om dit namelijk weer goed opgeruimd te houden. Het materiaal is van de club en daarmee van al onze leden, dus ook van jou en alle anderen om je heen. Ga dan ook zuinig met de spullen van de club om!

Voor de spelers en trainers:
Hoe dit op te bergen: De palen welke in de losse voetplaten gebruikt worden moeten hierin opgeborgen worden. Iedere paal lengte heeft een kleur. De paal met juiste kleur moet dan ook in de juiste koker geschoven worden. De palen welke in de vaste veldpotten(wedstrijdpalen) gebruikt worden moeten nog in de gewone berging gelegd worden. De bergingen moeten door de ploeg die als laatste traint afgesloten worden. Let hier dus op. Is je ploeg de laatste vraag dan even de sleutel om af te sluiten!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca