Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

STEM OP ONZE CLUB VIA RABO CLUBSUPPORT

  GEPUBLICEERD OP   29 SEPTEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook dit jaar doet onze club weer mee aan Rabo ClubSupport. Eerdere jaar hebben we mooie bedragen aan overgehouden en daar hopen we dit jaar natuurlijk ook op. Het ontvangen geldbedrag zal gebruikt worden voor de nieuwe inrichting van de kantine.

Hoe werkt het?
Rabobank Merwestroom steunt met Rabo ClubSupport verenigingen en stichtingen in onze regio. Van 27 september tot en met 11 oktober kunnen leden van Rabobank Merwestroom vijf stemmen uitbrengen op verschillende clubs, waarvan maximaal 2 stemmen op 1 club. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger het bedrag voor die vereniging. We zoeken daarom zoveel mogelijk leden die op Merwede/Multiplaat willen stemmen!

Stemmen
De stemcodes zijn al op de mat gevallen. Heb je een stemcode en wil je stemmen op Merwede/Multiplaat? Ga dan naar www.rabo-clubsupport.nl.

Nog geen lid van de bank?
Let op: niet alle klanten van Rabobank Merwestroom zijn automatisch ook lid. Alleen leden mogen stemmen op hun favoriete verenigingen. Ben je nog geen lid, maar wel klant? Dan kun je een lidmaatschap aanvragen via www.rabobank.nl/particulieren/leden.

Promoot Rabo ClubSupport
Omdat alle leden vijf stemmen krijgen en er ook stemmen op een andere vereniging ingezet moet worden, is het goed om Rabo ClubSupport ook te promoten onder bekenden die zelf geen lid zijn van Merwede/Multiplaat. Zij kunnen namelijk wel een stem uitbrengen op onze vereniging.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca