Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: FIJNE ZOMERVAKANTIE!

  GEPUBLICEERD OP   10 JULI 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  "Met een zeer geslaagde slotdag hebben we het seizoen afgesloten en kunnen we allemaal van een paar weken rust/vakantie genieten. We zijn de hektiek en stress van vorig jaar zomer eigenlijk al weer vergeten toen de kunstgrasvelden vervangen werden tijdens de zomerstop. Wat gaat de tijd toch snel; het ligt er al weer bijna een jaar!

Qua prestaties; tja…wat voor diplomatieks kan ik daarover zeggen. Over de gehele linie zijn de sportieve prestaties wisselend geweest binnen de hele vereniging met niet altijd de successen waarop gehoopt en waarvoor getraind werd. Hopelijk heeft iedereen het wel als een goed, gezellig, sportief en leerzaam seinzoen ervaren. Winnen is fijn; maar haal vooral ook je voldoening uit andere zaken!

Qua prestaties wilde ik het eens over een andere boeg gooien. Een bewoner van ‘Hof van Slydrecht’ stuurde me de ochtend na de slotdag een email waarin hij ons complimenteert met wat we allemaal doen en organiseren. De vele (jonge) jeugd op de zaterdagen en ook de slotdag met barbecue werden in de email genoemd. Ik ben me nog bewuster geworden door deze email dat het ook een hele prestatie is geweest voor alle betrokkenen om het afgelopen seizoen weer alles geregeld te krijgen. Een compliment van een ‘buur’ is best bijzonder. Onze slogan ‘met elkaar en voor elkaar’ wordt ook buiten onze vereniging opgemerkt. Een prestatie waar we trots op kunnen zijn!

Bestuurlijk gezien proberen we de komende weken ook een stapje rustiger te doen. We hebben niet stilgezeten. Korfbalzaken heeft er voor gezorgd dat alles rondom ons spelletje goed geregeld is. Facilitair heeft zich bezig gehouden met vernieuwing van keukenzaken en nu staat het assortiment, inkoopcontract en koeling op de agenda en ook over de inrichting wordt nagedacht. Qua vrijwilligers en activiteiten zijn er weer veel activiteiten georganiseerd en wordt er continu gezocht (en soms ook gevonden) naar helpende handen. PR&Communicatie is druk geweest met nieuwe sponsoren, de website en nieuwe initiatieven onderzoeken.

Kortom nu een korte pauze en dan weer toewerken naar een nieuw seizoen! Namens het bestuur allemaal dank voor jullie inzet en een hele fijne zomerstop/vakantie gewenst."

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Mulltiplaat

 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca