Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

DOUZE POINTS VOOR DE SCHEIDSRECHTERS!

  GEPUBLICEERD OP   13 JULI 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook dit jaar hebben de KNKV-scheidsrechters van SKC Merwede/Multiplaat weer gezorgd dat we het volgende seizoen starten zonder puntverlies en hoeven we geen boete te betalen omdat er te weinig externe wedstrijden zijn gefloten. De KNKV-scheidsrechters zorgen dat de ploegen in het wedstrijdkorfbal kunnen spelen.

Het afgelopen jaar waren dat: SKC Merwede/Multiplaat 1 t/m 4, A1, A2, B1 en C1. In totaal moesten er 138 wedstrijden gefloten worden. Er zijn uiteindelijk 164 wedstrijden gefloten (hier zitten diverse wedstrijden bij die we onverwachts zelf moesten fluiten omdat er geen externe scheidsrechter beschikbaar was). Ook het komende jaar spelen deze ploegen in het wedstrijdkorfbal en wordt het weer een uitdaging om het aantal te fluiten wedstrijden te gaan halen.

Naast bovengenoemde wedstrijden zijn er voor onze vereniging heel veel wedstrijden gefloten door onze (jeugd) scheidsrechters. Niet alleen op de zaterdagen zijn er veel wedstrijden gefloten maar ook door de weeks tijdens de inhaalwedstrijden stonden deze scheidsrechters op het veld. Via deze weg willen wij ál onze scheidsrechters voor het invullen van al die wedstrijden!

Zijn er mensen die ook interesse hebben om een wedstrijdje te gaan fluiten en eventueel door te groeien naar KNKV scheidsrechter, neem dan contact op met Marcella Roskam (06-12370054) of via rroskam1@xs4all.nl.     
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca