Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HELP HET G-TEAM RICHTING DE SPECIAL OLYMPICS!

  GEPUBLICEERD OP   22 FEBRUARI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten gaat de hele G-selectie op 12, 13 en 14 juni mee doen aan de Special Olympics die plaatsvinden in Den Haag. Om dit voor de spelers nog leuker te maken hebben de ouders verschillende acties gepland om zo extra geld voor deze spelen bij elkaar te krijgen.

KaartenboxOp zaterdag 29 februari is er in onze eigen kantine een workshop kaarten en kaartenbox maken. Deze wordt gegeven door de moeder van G-speler Gerald Koppelaar. Deze dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn 15 euro per persoon. Hier zit de lunch en koffie en thee bij inbegrepen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je kunt jezelf telefonisch aanmelden bij Helma Somer, telefoonnummer :06-18204089. Haast je wel want vol is vol.

Verder komt vanaf half maart tot half juni de opbrengst van de lege flessen knop bij de Jumbo aan de Kerkbuurt ook ten goede aan de G-spelers tijdens de Special Olympics dus ga allemaal flessen sparen en lever ze dan in. Zo kunnen we met zijn allen zorgen voor een onvergetelijk evenement voor de G- selectie en hun begeleiders.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca