Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: WAT GEBEURT ER TOCH VEEL!

  GEPUBLICEERD OP   1 MAART 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Soms zijn er van die momenten waarop je het gevoel hebt dat je alle zeilen moet bijzetten om alles wat er binnen onze dynamische vereniging gebeurt bij te houden! Ter voorbereiding op dit schrijven overviel me dat gevoel toen ik terug dacht aan de bestuursvergadering van 17 februari j.l..

Het was een wat langere vergadering dan gebruikelijk en dit kwam omdat er veel onderwerpen de revue passeerden. Er was veel te vertellen én te vragen, een aantal van deze onderdelen komt u zeker uitgebreid tegen in de nieuwsbrief die deze week naar de leden gaat.

Zo heeft Renata verteld over de werkgroep ‘rookbeleid’ en het streven om de veldcompetitie te starten met een rookvrije accommodatie! Ontzettend goed dat we hier als vereniging een statement mee maken en dat dit mooi past in onze doelstelling voor dit jaar ‘toekomstbestendig’ zijn/maken van onze vereniging. De jeugd is onze toekomst. Zien roken doet roken… dus hoe goed is het wanneer we laten zien dat we dit liever niet willen op onze sportaccommodatie. Spannend …..ja dat vinden we ook als bestuur! Ondanks dat een werkgroep (met roker) dit grondig heeft voorbereiding blijft het spannend hoe leden hierop zullen reageren én of het ons allemaal gaat lukken om dit te ‘handhaven’.

Marcella heeft verteld over de KT2 trainers die opgeleid zijn, onze G-teams die zich aan het voorbereiden zijn voor de Special Olympics en Gerard over de goed bezochte activiteiten en wat er allemaal nog op de activiteiten agenda staat, zoals het pinksterkamp.

Kees over de werkgroep herinrichting kantine en de offerte’s voor vervanging van de kozijnen. Ook de sponsoravond in ‘Kom aan tafel’ waar bijna 80 sponsoren (bij een sponsor) uitgenodigd waren om elkaar te ontmoeten en we hen konden bedanken voor de steun in onze rug die we als vereniging goed kunnen gebruiken. Ook heeft Walter Borsje de sponsoren een inkijk gegeven in onze herinrichtingsplannen.

Kortom er gebeurt veel in onze vereniging; mooi om te merken dat dit alles ‘met elkaar en voor elkaar’ tot stand komt!

Een hartelijke groet namens het bestuur,
Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat  
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca