Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

U KUNT EEN BELLETJE VERWACHTEN ;-)

  GEPUBLICEERD OP   2 MAART 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  SKC Merwede/Multiplaat heeft al enige jaren een samenwerking met de VriendenLoterij. Bezitters van een lot kunnen aangeven dat zij speciaal onze vereniging willen steunen. SKC Merwede/Multiplaat ontvangt daarvoor jaarlijks een heel fijn bedrag wat helemaal ten goede komt aan onze geweldige vereniging.

Voor de komende jaren verwachten wij een aantal grote uitgaven die op de financiën van de vereniging zullen drukken. Uw steun is daarom hard nodig! En zeg nou zelf, wat is er leuker dan kans te maken op mooie prijzen en daarnaast ongemerkt SKC Merwede/Multiplaat financieel te steunen…. Van elk lot waarbij onze vereniging wordt gesteund levert een flink bedrag op van maar liefst € 78,40,- per jaar per lot.

Loten kosten € 13,50 per maand (14 trekkingen) en daarmee:
- maakt u kans op mooie geldprijzen en prijzen in natura
- maakt u onze vereniging heel erg blij

Lotnummers zijn makkelijk te onthouden want uw 06 nummer is uw lotnummer. Om de opbrengst voor de vereniging te verhogen gaan vrijwilligers van SKC Merwede/Multiplaat op woensdagavond 25 maart telefonisch contact met u opnemen om te vertellen waarom wij uw steun zo hard nodig hebben en natuurlijk hopen wij dat u één of meerdere loten wilt aanschaffen.

Hoe meer bellers, hoe meer kans dat alle leden of ouders van leden we kunnen bereiken. Geef je dus op door mee te bellen en een e-mail te sturen naar sponsoring@skcmerwede.nl. Daarnaast worden diverse leden persoonlijk benaderd om mee te bellen.

Heeft u uitdrukkelijk bezwaar om gebeld te worden dan kunt u dit ook via bovenstaand mailadres laten weten maar het is toch altijd wel weer gezellig om een van onze vrijwilligers aan de lijn te krijgen!

Heeft u al een lot maar is deze nog niet gekoppeld aan SKC Merwede/Multiplaat? Ook dit kan u aan ons doorgeven.

Als u vooraf al weet dat u een lot aan wilt schaffen, stuur dan ook een e-mail naar bovengenoemd adres; ook als u op 25 maart niet bereikbaar bent. Tijdens de belavond ontvangen we namelijk een extra vergoeding van € 10,- per lot voor ieder lot dat verkocht wordt, vanaf 35 verkochte loten.

Als u op 25 maart lid wordt, krijgt u ook nog eens een cadeaubon naar keuze (na incassocheck) van € 20,-. Geen interesse in een lot van de Vriendenloterij? Dan kunt u zich natuurlijk ook Vriend van Merwede worden voor minimaal € 10,- per jaar of u aanmelden als vrijwilliger.

Namens iedereen van SKC Merwede/Multiplaat alvast bedankt voor de steun!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca