Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VOORZITTER ADRI LUGTHART OVER HET CORONAVIRUS

  GEPUBLICEERD OP   12 MAART 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Vanwege m’n baan in het ziekenhuis hou ik me de laatste weken enorm bezig met het borgen van de continuïteit van ons ziekenhuis ivm het COVID-19/CORONA virus. Een berichtje hierover namens het bestuur lijkt ons passend. We zijn als bestuur de afgelopen tijd regelmatig bevraagd over bepaalde situaties met betrekking tot Corona. Kan en mag ik wel trainen, ik heb contact gehad met een iemand met griep, ik ben in Italië geweest enz. Allemaal terechte vragen; waar wij heel vaak ook geen antwoord op weten. Via deze weg willen we jullie adviseren om dit soort dringende en veelal medisch gerichte vragen telefonisch voor te leggen aan jullie huisarts.

Daarnaast willen we iedereen vragen om de media in de gaten te houden en de afspraken en adviezen die daar gegeven worden aan te houden. Dus:

Schudt voor een wedstrijd geen handen; wens je tegenstander met een vriendelijke knik een prettige wedstrijd. Was je handen zeer regelmatig én grondig. Handhygiëne is van groot belang!

Tot slot een tip. Er komt ook veel onjuist nieuws in de media. Een handige maar vooral betrouwbare site is die van RIVM. Kijk hier regelmatig op. Mogelijk worden vragen die je hebt, door het lezen van deze site al beantwoord en is het daarom niet meer nodig de huisarts te bellen.

Met elkaar komen we deze tijd ongetwijfeld goed door!

Namens het bestuur een vriendelijke groet,
Adri Lugthart Voorzitter
SKC Merwede/Multiplaat
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca