Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

TRAININGEN VOOR DE JEUGD

  GEPUBLICEERD OP   28 APRIL 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen week hebben we gehoord dat er vanaf 28 april weer getraind mag worden door de jeugd. De eerste versoepeling van de coronamaatregelen. Er wordt hierbij een verschil gemaakt voor de jeugd tot 12 jaar (Kangoeroes t/m D) en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar C t/m A). Om veilig en verantwoord te kunnen sporten zijn we bezig met het maken van een planning voor het starten van de trainingen.

Hierbij zijn we gehouden aan de regels van het NOC*NSF en het KNKV. Daarnaast zijn we in overleg met de gemeente. Het kan dan zo zijn dat je op een andere dag of ander tijdstip gaat trainen dan het tijdstip wat je gewend was. Zodra we groen licht hebben om met de trainingen te gaan starten worden jullie op de hoogte gebracht. Ideeën zijn welkom. Voor wie alvast wil kijken naar de opgestelde regels:

NOC*NSF
KNKV

Workout
Afgelopen zaterdag heeft Mark van Eijl voor de jeugd vanaf de C-leeftijd een online Workout georganiseerd. Samen sporten vanuit je eigen huiskamer. Een geslaagde Workout om zo elkaar toch weer te zien en sport te beleven. Weer sporten met een bal. Een eerste stap in de goede richting. Wat kijken we ernaar uit om weer op het veld te mogen staan en de trainingen te verzorgen. Heb je vragen, laat het weten!

Workout

Marcella Roskam
Bestuurslid Korfbalzaken SKC Merwede/Multiplaat. 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca