Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VEEL NIEUWE VRIENDENLOTERIJ-LOTEN DOOR BELACTIE
  GEPUBLICEERD OP   16 JULI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op dinsdag 14 juli was het zover: met een enthousiaste groep mensen werd er gebeld naar leden, familie, vrienden en bekenden om loten van de Vriendenloterij te verkopen en deze te koppelen aan onze vereniging Merwede/Multiplaat.

En wat was het leuk, wat was het gezellig en wat was het resultaat uiteindelijk top! Want aan het eind van de avond stonden we op een totaal van 43 nieuwe loten voor Merwede/Multiplaat, wat het totaal brengt op 79! Een fantastisch resultaat en als je dan weet dat ieder lot netto €78 per jaar opbrengt voor onze mooie vereniging (buiten nog wat financiële extra’s) dan is het duidelijk dat dit een zeer significante bijdrage is aan het doel waarvoor we belden; de vernieuwing van de kantine die dit najaar verder gestalte gaat krijgen.

Ben je nou niet gebeld dinsdag, maar wil je toch Merwede/Multiplaat steunen met het kopen van 1 of 2 loten? Klik dan op deze link. Dan wordt het lot wat je koopt automatisch gekoppeld aan onze vereniging!

Wil je geen lot kopen, maar wel onze vereniging ondersteunen? Wordt dan 'Vriend van Merwede' en kies zelf je donatie. Klik op deze link om “vriend” te worden. Via deze link naar onze webshop kun je trouwens ook leuke artikelen bestellen (wie wil er nou geen Merwede-paraplu?) waarmee je de club ook weer financieel ondersteunt!

Dit was nou weer een schitterend voorbeeld van #metelkaarvoorelkaar!

Vriendenloterij belactie
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca