Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
WELKE CORONAREGELS GELDEN OP ONS COMPLEX?
  GEPUBLICEERD OP   23 AUGUSTUS 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  De afgelopen tijd zijn er voorzieningen getroffen en is er een protocol opgesteld om op ons terrein aan de Thorbeckelaan aan de regels van Rijksoverheid en de Noodverordening ZHZ te voldoen.

Naast het sportveld moeten we met elkaar de 1,5 meter in acht nemen. Help elkaar er zo nodig aan te herinneren, we zijn het voor elkaars gezondheid verplicht. We rekenen er op dat iedereen hier zijn of haar verantwoording in neemt op ons sportcomplex.

Onderstaand de belangrijkste regels en voorzieningen
Sportkantines, verenigingsgebouwen en terrassen vallen onder de richtlijnen en protocollen vanuit de Koninklijke Horeca Nederland.

1) De onderlinge 1,5 meter afstand tussen gasten is verplicht (tenzij uit één huishouden of personen t/m 17 jaar).

2) Beantwoord je een vraag uit de gezondheidscheck met ja, dan verzoeken we je naar huis te gaan.

3) Het is niet toegestaan om in de kantine of op het terras te staan tijdens consumeren, je moet een vaste zitplaats aannemen.

4) Betaling zoveel mogelijk met PIN

Voor onze vereniging geldt:

Verblijven in de kantine of op het terras mag alleen op de vaste zitplaatsen. Statafels zijn niet opgesteld. Om voldoende afstand van het barpersoneel te houden is het niet mogelijk aan de bar plaats te nemen of te staan, de barkrukken zijn verwijderd.

Op zaterdag gebruiken we de kantine alleen als afhaallocatie; er dient elders geconsumeerd te worden. 

Maximaal mogen 100 personen in het clubhuis aanwezig zijn.

Bij entree van de kantine staan middelen om de handen te reinigen. Tassen moeten buiten in het rek om voldoende doorstroming via de ingang te behouden. Er is een in- en uitgang en looproute langs de bar om bestelling te doen en consumpties op te halen. Dit wordt aangegeven met bewegwijzering en belijning op de vloer.

We gaan over naar zoveel mogelijk consumpties uit wegwerpverpakking (drankjes uit blik of plastic fles). Hiermee verminderen we het benodigde verkeer door kantine en terras. Er staan op diverse plekken voldoende vuilbakken om de verpakking weg te gooien en eventueel flesjes weg te zetten.

Aan de entree en op de bar liggen ‘menu’ kaarten. Bepaal vooraf wat je bestelt zodat de periode bestellen zo kort mogelijk duurt.

Bij regen of slecht weer kan er niet onder het afdak of in de binnenruimte gescholen worden. Wanneer mensen bij slecht weer in kantine of kleedkamer plaatsnemen zal de vochtigheid enorm toenemen en daarmee het risico op verspreiden van het virus. Zelf een vuilniszak en paraplu meenemen is het advies.

Rond het veld: de algemene regels voor buiten conform de huidige richtlijnen: we houden 1,5 meter afstand, maximaal 250 personen, vaste zitplaatsen op terras.

In de dug-out voor staf en reservespelers geldt de 1,5 meter regel. Betreden van het speelveld is eerst handen reinigen. Er staan voorzieningen opgesteld bij de ingang naar het kunstgrasveld.

Om iedereen voldoende ruimte te geven is de grote poort geopend voor komende en gaande bezoekers. Hiermee voorkomen we te veel verkeer in en rond de fietsenstalling.
 
Kleedkamer: er is een looprichting aangegeven.

Thuis douchen! Advies is douchen zoveel mogelijk thuis en doe je sportkleding thuis vast aan. Binnen de kleedkamer is de 1,5 meter regel van toepassing.

Houd rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en houd je aan de regels!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca