Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KAMPIOENEN BIJ DE JEUGD 

  GEPUBLICEERD OP   6 OKTOBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het is fantastisch om kampioen te worden samen met je team. Een hele grote groep supporters langs de kant. Ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes die speciaal naar de beslissende wedstrijd komen kijken! Helaas kan dat momenteel niet en worden we kampioen op een heel leeg veld. Daarom zetten we de kampioenen graag digitaal in het zonnetje!

Merwede/Multiplaat A2
In de laatste speelronde van het eerste veldseizoen is Merwede/Multiplaat A2 kampioen geworden! Na een flitsende start aan het begin van de competitie bleef het team goed presteren. Zaterdag werd het kampioenschap op onze velden veiliggesteld door 14-7 te winnen van DSO (K) A1, wat ook een mooie revanche was op de eerder verloren uitwedstrijd. Een mooie presentatie van het team!

Merwede/Multiplaat A2 kampioen

Merwede/Multiplaat A3
Merwede/Multiplaat A3 heeft een goed buitenseizoen achter de rug, ongeslagen en na 5 wedstrijden al kampioen. Nadat ze in de eerste wedstrijd nog gelijk speelde tegen de concurrent Albatros, hebben ze in de overige wedstrijden overtuigend gewonnen. Terechte kampioenen!Merwede/Multiplaat B1
Na 4 overwinningen uit de eerste 4 wedstrijden had de B1 nog maar 1 puntje nodig tegen directe concurrent Seolto B1. Na een spannende wedstrijd trok Merwede B1 met 9-8 aan het langste eind en mocht ze zich kampioen noemen!


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging/a> 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca