Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

RENOVATIE VAN DE KANTINE GESTART

  GEPUBLICEERD OP   2 NOVEMBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdagochtend is er door een ploegje vrijwilligers hard gewerkt in de kantine. Het verlaagde plafond en de bestaande verlichting zijn verwijderd en afgevoerd. Tafels en stoelen zijn afgevoerd. Het is hierdoor een lege kale ruimte geworden.

Komende weken zal de wand verder betimmerd worden. Hiervoor heeft Firma van Wijngaarden Supersafe via Andreas Bikker, 12 tubes lijm belangenloos geleverd. Geweldig dat vrijwilligers zo meedenken en hun werkgever weten te mobiliseren voor onze club! Alle materialen en de kasten achter de bar zullen de komende dagen nog uitgeruimd worden. Hierna zal de bar opnieuw betimmerd worden.

Begin 2021 verwachten we naar de afrondende fase te gaan, schilderwerk, nieuwe verlichting en nog veel andere werkzaamheden die moeten gebeuren. De eerste zichtbare stappen zijn gezet naar een nieuw inrichting van ons clubhuis. Aan de vrijwilligers die er zaterdag waren en de komende dagen aan de slag gaan, bedankt voor de inspanning!

Mocht je iets willen doen aan de nieuwe inrichting, meld je aan als vrijwilliger bij Gerard Kraaijeveld, vrijwilligers@skcmerwede.nl. Met elkaar en voor elkaar maken we er iets moois van!

Kantine

Kantine

Kantine

Kantine
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca