Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER 

  GEPUBLICEERD OP   25 JULI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Terugkijken op een bijzondere periode

Nadat ik van één van onze bestuursleden een appje kreeg, als reminder voor het aanleveren van een stukje voor de nieuwsbrief, reed ik uit Breda terug met mijn gedachten over de afgelopen maanden.

De eerdere nieuwsbrieven zijn vooral gegaan over de coronaperikelen in Nederland en de gevolgen daarvan voor ons en onze vereniging. Ik heb gemerkt dat het op ons bestuur; maar vooral ook op mij veel impact heeft gehad. Veel van ons hebben banen waar tijdens de crisis veel van ons gevraagd is en nu nog steeds wordt. Dit maakt dat er soms keuzes moeten worden gemaakt; vrijwilligerswerk of ‘werk’. Een lastig dilemma waardoor het besturen van een vereniging in ieder geval voor mij soms erg lastig was de afgelopen maanden. Lastig om het op de manier te doen zoals ik zou willen, lastig om het te doen zoals jullie van een voorzitter mogen verwachten. Gelukkig springen mijn mede-bestuursleden bij, helpen ze of nemen ze dingen over. Via deze weg wil ik dit graag onder de aandacht brengen, mijn waardering daarvoor uitspreken, maar ook aanspraak doen op jullie begrip wanneer dingen anders zijn gelopen dan verwacht.

We hebben gelukkig nog wel met elkaar kunnen trainen; maar het was toch allemaal ‘anders’. Wat ons het najaar gaat brengen qua Corona is nog erg onzeker. Wanneer ik de ‘deskundigen’ uit mijn ziekenhuis beluister lopen we door het mondiale reisgedrag de nodige risico’s op uitbraken in het najaar. Ik hoop dat iedereen zich; waar dan ook, houdt aan de richtlijnen en dat ons een tweede grote uitbraak bespaard wordt én we allemaal weer van een mooi najaar mét trainingen én een heuse competitie kunnen genieten!

Voor de komende weken wens ik iedereen dan ook een (verantwoorde) maar goede vakantie toe. Ik hoop jullie te treffen op de velden na de zomerstop!

Een extra hartelijke groet mede namens het bestuur.

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca