Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: HELVAR, LIGHTING CONTROLS B.V.

  GEPUBLICEERD OP   7 JANUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  We zijn als sponsorcommissie zeer blij met onze nieuwe sponsor Helvar, Lighting Controls B.V.! Een specialist als het gaat om efficiënter omgaan met energieverbruik op het gebied van verlichting.

Helvar zal een zeer belangrijke bijdrage leveren aan het nog duurzamer maken van ons geheel vernieuwde clubhuis. Door toepassing van LED-verlichting en automatische sturing van de verlichting zal de installatie uitzonderlijk energiebesparend uitgevoerd zijn.

Naast het daadwerkelijk besparen op energie zijn sfeer en comfort voor de bezoekers een zeer belangrijk aspect aan verlichting. In het clubhuis van Merwede/Multiplaat zal Helvar werken met kleuren verlichting gecombineerd met warm wit licht uit zwarte downlighters. Er is een touchscreen beschikbaar om de verlichting naar wens op andere niveaus in te stellen. Naast verlichting is de audio en verwarming bedienbaar vanaf hetzelfde paneel.

Een belangrijk aspect in onze vereniging wat Helvar zeer aanspreekt is onze maatschappelijke rol: ''Een korfbalclub die sinds 1938 bestaat met ruim 450 leden welke wekelijks veel mensen een podium biedt om de vrije tijd sportief in team verband te besteden. Met de sponsorovereenkomst welke we met SKC Merwede/Multiplaat afsluiten hopen we een mooie bijdrage te leveren aan een modern en duurzaam clubhuis waar jullie leden zich in een comfortabele sfeer kunnen thuis voelen”.

Van harte welkom Helvar, Lighting Controls B.V. bij ons sponsorcollectief!

Meer informatie via www.helvar.nl.

Nieuwe sponsor: Helvar, Lighting Controls B.V.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca