Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE GAAT HET NU MET... ERIC NETTEN

  GEPUBLICEERD OP   2 FEBRUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De coronacrisis zorgt ervoor dat we al bijna een jaar niet fatsoenlijk kunnen korfballen of met elkaar mooie dingen kunnen beleven. Voor iedereen heeft het een andere impact, ook voor onze leden. Vandaar dat we in deze nieuwe (en hopelijk tijdelijke) rubriek met leden spreken over hoe ze omgaan met deze ingewikkelde tijd.

 Hoe gaat het nu met: Eric Netten


NAAM:   Eric Netten
LID SINDS:   1995
IN HET DAGELIJKS LEVEN:   Project- en bedrijfsleider binnen ons familiebedrijf omtrent de uitvoering van elektrotechnische projecten

HOE ZAG JOUW DOORDEWEEKSE DAG ER VOOR CORONA UIT?
Mijn dagen waren elke dag anders daar wij veel service en onderhoud gerelateerde werkzaamheden uitvoerden bij onze klanten en opdrachtgevers. Vaak dronk ik ‘s ochtends eerst een bakje koffie op de zaak om vervolgens onze manschappen aan het werk te zetten. Hierna ging ik ook naar klanten toe of bleef ik op de zaak om kantoorwerkzaamheden te verrichten.

EN HOE ZIET JE DAG ER NU UIT?
Eigenlijk hetzelfde als ervoor. Uiteraard hebben we binnen ons bedrijf afspraken gemaakt omtrent corona. Als we op locatie werken hebben we meer last van de coronamaatregelen. Daar wij veel voor zorginstanties werken, moeten we tegenwoordig goed plannen. De bewoners zijn namelijk vrijwel allemaal thuis op de woningen waar wij de werkzaamheden moeten uitvoeren.


WAAR HEB JE NU MEER TIJD VOOR?
Behalve de trainingsavonden en de zaterdagen doe ik precies hetzelfde als voorheen. Op de trainingsavonden probeer ik nu juist niks te plannen. Ik heb het een tijd heel druk gehad, bijna te druk, waardoor ik nu bewust geen werk mee naar huis neem. Deze avonden kijk ik cabaret, serie of een film. Hiernaast mag ik ook zeggen dat ik graag een spelletjes speel op mijn PlayStation en zo nu en dan spreken we met meerdere Merwedianen af om online te gamen. Op zaterdag ben ik al sinds het zaalseizoen bezig om samen met vele andere vrijwilligers de kantine te verbouwen en ik moet zeggen dat de resultaten heel mooi worden. Nu is de kantine nog leeg, maar de meubels en de inrichting komen eraan, dus langzaam kunnen we het complete plaatje gaan zien. Ik hoop ook dat deze mooie kantine snel voor de leden weer te gebruiken is.

WAT GA JE ALS EERSTE DOEN ALS ALLE CORONAMAATREGELEN WORDEN OPGEHEVEN?
Er staat nu niet iets direct op mijn lijstje om te gaan doen. Maar dat korfbal één van de dingen is waar ik me weer mee ga bezighouden staat vast. Verder zal familiebezoek, etentjes en dergelijke weer meer op de agenda komen te staan.

WAT IS JOUW LEUKSTE HERINNERING AAN MERWEDE?
Dit is lastig om te zeggen. Ik weet dat toen ik in A1 speelde we meerdere kampioenschappen achter elkaar hebben behaald met coach Arie Huisman. Verder heb ik vele mooie herinneringen als leiding bij het pinksterkamp. Maar momenteel staat toch een vrij recente herinnering bovenaan. Dat we het kampioenschap met Merwede 2 uit bij DVS’69 wonnen en eindelijk uit die 2e klasse in de zaal waren. Samen met Richard Stuij hebben we toen de klus geklaard. Was ontzettend mooi. Hoop snel weer kampioenschappen met de selectie te mogen vieren!

TIJD OM JE FRUSTRATIES TE UITEN! WAAR HEB JE HET MEEST AAN GEÏRRITEERD IN CORONATIJD?
Aan mensen! Mensen die denken dat ze boven de wet staan. Mensen die denken het beter te weten ondanks de maatregelen. Mensen die relschoppen. Aan dit soort mensen kan ik me enorm irriteren!

WAT ZOU JIJ IEDEREEN WILLEN MEEGEVEN?
Dat we nog even geduld moeten hebben en de kracht om het vol te houden. Mooiere tijden komen er echt aan. Volhouden om de maatregelen nog na te leven om daarna weer met elkaar te kunnen zijn, te kunnen sporten, te kunnen drinken, te kunnen doen wat we altijd deden. Dus hou vol! Met elkaar, voor elkaar!  
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca