Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE GAAT HET NU MET... THOMAS KALIS

  GEPUBLICEERD OP   2 FEBRUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De coronacrisis zorgt ervoor dat we al bijna een jaar niet fatsoenlijk kunnen korfballen of met elkaar mooie dingen kunnen beleven. Voor iedereen heeft het een andere impact, ook voor onze leden. Vandaar dat we in deze nieuwe (en hopelijk tijdelijke) rubriek met leden spreken over hoe ze omgaan met deze ingewikkelde tijd.

 Hoe gaat het nu met: Thomas Kalis


NAAM:   Thomas Kalis
LID SINDS:   2004
IN HET DAGELIJKS LEVEN:   Een opleiding tot Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen en ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider in Het Parkhoff waar ik ouderen met dementie begeleidt en ondersteun bij de basiszorg, wonen en het leven met dementie. Door het coronavirus hebben de ouderen het nog zwaarder, omdat ze hun naaste familie en vrienden beperkter kunnen zien en ze niet altijd meer goed snappen in wat voor tijd we leven. Aan de collega’s en mij dus de taak om deze mensen kwaliteit van leven te bieden!

HOE ZAG JOUW DOORDEWEEKSE DAG ER VOOR CORONA UIT?
Een doordeweekse dag bestond uit werken/school, trainen en voorheen ook training geven. Het laatste is op dit moment helaas lastig te combineren met mijn onregelmatige werktijden. Dit heb ik een jaar geprobeerd, maar dat was zowel voor mij als de kinderen niet fijn omdat ik gewoon te weinig bij trainingen en wedstrijden kon zijn. Ik hoop het training geven en coachen in de toekomst weer te kunnen oppakken.

EN HOE ZIET JE DAG ER NU UIT?
Mijn doordeweekse dag is op het trainen na niet erg veranderd. Mijn werk en studie gaan gewoon op dezelfde voet verder. Mijn studie is op dit moment wel online maar dit is goed te volgen, waar ik blij mee ben!

WAAR HEB JE NU MEER TIJD VOOR?
Ik ben bij mijn moeder in de leer om te kunnen koken, wat ik steeds leuker vind om te doen.

WAT GA JE ALS EERSTE DOEN ALS ALLE CORONAMAATREGELEN WORDEN OPGEHEVEN?
Wat ik als eerste doe is mijn opa en oma een dikke knuffel geven, want die mis ik heel erg! Daarnaast kijk ik er weer naar uit om te trainen en wedstrijden te spelen, op vakantie te gaan en uit te gaan met de vriendengroep.

WAT IS JOUW LEUKSTE HERINNERING AAN MERWEDE?
De pinksterkampen, korfbalfeesten en daarnaast vind ik het ook altijd leuk om bij Merwede te zijn door de gemoedelijk sfeer!

TIJD OM JE FRUSTRATIES TE UITEN! WAAR HEB JE HET MEEST AAN GEÏRRITEERD IN CORONATIJD?
Ik kan me op dit moment erg druk maken om de relschoppers die de winkels en steden plunderen. Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit in Nederland gebeurt!

WAT ZOU JIJ IEDEREEN WILLEN MEEGEVEN?
Let op jezelf en op elkaar! Hopelijk tot snel op de korfbal met een koud drankje!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca