Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER

  GEPUBLICEERD OP   27 FEBRUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Allereerst hoop ik dat het jullie en jullie familie/naasten goed gaat!

Het is, wanneer jullie dit lezen, al weer (bijna) maart 2021. Vorig jaar rond deze tijd werden we ons bewust dat er iets gaande was en dat het Corona heette. Dit leek destijds allemaal ver weg van ons. Ver weg is het absoluut niet meer; een stapel ‘verse’ mondkapjes ligt naast de autosleutels en het is me al eens overkomen dat ik dat ding in de auto vergat af te zetten (nadat ik tevergeefs een dropje in m’n mond probeerde te stoppen).

Ondanks bovenstaande voelt het allemaal verre van normaal en iedereen kijkt uit naar het moment waarop het weer verantwoord is om iets (meer) te mogen én kunnen. Tot nu toe is het kabinet erg terughoudend. Volgens berekeningen en prognosemodellen is er een kans dat de Engelse variant zich snel zal verspreiden. Het weer loslaten van maatregelen zou de zorg nóg langer onder druk kunnen zetten waardoor operaties nóg langer uitgesteld moeten worden; met alle gevolgen van dien. De kans dat deze variant de kop op kan steken moeten we zien te voorkomen en uit te stellen, zodat in ieder geval alle ‘risicogroepen’ gevaccineerd zijn.

Ondanks dat er geen competitie is wordt er gelukkig wel veel opgepakt. Zo proberen we, gesteund door het CAT, voorzichtig het trainen (binnen de richtlijnen) weer op te pakken, zijn we bezig met de voorbereiding van een alternatieve ALV én niet te vergeten wordt onze kantine grondig aangepakt. Met de gemeente en HVC zijn we in overleg over de aanleg van het warmtenet en de mogelijke gevolgen voor onze vereniging. De sponsorcommissie buigt zich met een aantal leden over een nieuwe kledingleverancier en kledinglijn.

Kortom er wordt niet stilgezeten! Met veel vrijwilligers proberen we zo goed mogelijk voorbereid te zijn op hét moment, wanneer dit dan ook mag zijn.

Eigenlijk ben ik er enorm trots op dat ondanks het uitblijven van ons favoriete spelletje ‘met elkaar en voor elkaar’ nog steeds van toepassing is!

Iedereen weer een extra hartelijke groet toegewenst; hou vol!

Mede namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca