Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE GAAT HET NU MET... MARVIN HERWIG

  GEPUBLICEERD OP   1 MAART 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De coronacrisis zorgt ervoor dat we al bijna een jaar niet fatsoenlijk kunnen korfballen of met elkaar mooie dingen kunnen beleven. Voor iedereen heeft het een andere impact, ook voor onze leden. Vandaar dat we in deze nieuwe (en hopelijk tijdelijke) rubriek met leden spreken over hoe ze omgaan met deze ingewikkelde tijd.

 Hoe gaat het nu met: Marvin Herwig


NAAM:   Marvin Herwig
LID SINDS:   +/- 2012
IN HET DAGELIJKS LEVEN:   Volg ik de opleiding bedrijfskunde op het Avans en ik werk als chauffeur bij Mulder Peugeot.

HOE ZAG JOUW DOORDEWEEKSE DAG ER VOOR CORONA UIT?
Voor de corona moest ik elke doordeweekse dag nog naar school. Vervolgens ging ik in de avond vaak naar een training of nog wat anders leuks doen. Helaas is dat op dit moment niet allemaal mogelijk.

EN HOE ZIET JE DAG ER NU UIT?
Op dit moment is het een stuk rustiger, in de coronaperiode heb ik voor het Avans gekozen. In het eerste halfjaar hebben wij nu maar drie halve dagen les en dit werd in het begin nog regelmatig op locatie gegeven, maar dit is nu enkel nog online. Daarnaast zijn de avonden ook rustiger geworden, de trainingen met ons midweek team zijn in de winter maar een enkele keer doorgegaan. 

WAAR HEB JE NU MEER TIJD VOOR?
Ik heb nu veel meer vrije tijd gekregen, omdat er door het coronavirus veel afgenomen wordt. In deze periode heb ik samen met een vriend weer een oude hobby opgepakt: tennis. Ik was hiermee gestopt toen ik was begonnen met korfballen en ik kan dit nu beter combineren, daarnaast is tennis ook makkelijk uit te voeren volgens de coronamaatregelen. Verder maakt mijn Playstation ook wat meer overuren dan voorheen, maar dit komt vooral door het invoeren van de avondklok.

WAT GA JE ALS EERSTE DOEN ALS ALLE CORONAMAATREGELEN WORDEN OPGEHEVEN?
Eén van de eerste dingen die ik weer wil doen als de coronamaatregelen worden opgeheven, is gewoon weer leuke wedstrijden gaan spelen bij Merwede zonder de 1.5 meter in acht te hoeven nemen. Een leuk feestje kan ook zeker niet vergeten worden en zal snel op de planning verschijnen.

WAT IS JOUW LEUKSTE HERINNERING AAN MERWEDE?
Er is niet specifiek één leukste herinnering aan Merwede, er hebben veel mooie herinneringen plaatsgevonden op het korfbalveld. Zo vind ik het heel mooi hoe ik ben gecoacht in de eerste periode bij Merwede toen ik de sport nog niet goed kende. Verder zijn er ook nog hele leuke momenten zoals je eerste wedstrijd, de eerste keer dat je scoort en de eerste keer kampioen worden. Het zijn momenten die je nooit meer zult vergeten.

TIJD OM JE FRUSTRATIES TE UITEN! WAAR HEB JE HET MEEST AAN GEÏRRITEERD IN CORONATIJD?
Iedereen die weet hoe het beter moet. Alleen zonder concrete plannen. Het is ook onacceptabel om winkels te plunderen door de relschoppers in de afgelopen periode!

WAT ZOU JIJ IEDEREEN WILLEN MEEGEVEN?
Het duurt nog even, maar we zijn waarschijnlijk in de laatste fase beland! Hou nog even vol en dan zien we elkaar snel weer terug bij SKC MERWEDE!   
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca