Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPONSORS EXPERT DUKEL EN VERHOEF

  GEPUBLICEERD OP   14 MEI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zoals je gewend bent, houden we je graag op de hoogte van actueel sponsornieuws. Het is goed om te merken dat onze vereniging een warm hart toegedragen wordt door onze sponsors, want ondanks de moeilijke situatie hebben ook deze week weer een aantal sponsors hun contract met 3 of 5 jaar verlengd.

Ben je op zoek naar huishoudelijke apparatuur, inbouwappratuur voor je keuken of een nieuwe laptop of breedbeeld tv, dan ga je natuurlijk naar Expert Dukel aan de Stationsstraat in Hardinxeld-Giessendam! Het familie bedrijf van de familie Brouwer draagt de korfbalsport een warm hart toe en wil dan ook niet ontbreken bij Merwede/Multiplaat. Ze zullen zichtbaar zijn op ons buitencomplex en in de Stoep.

Of ben je meer van de bling-bling? Dan moet je uiteraard een bezoek brengen aan de dames van juwelier Verhoef. Angelique en Tiffany ontvangen je met een bakkie koffie of thee en hebben jarenlange ervaring in het vak. Goed nieuws is dat zij na de zomer een nieuwe locatie zullen betrekken, ook op de Kerkbuurt, maar dan iets verder richting het Merwedeplein. Een nieuwe locatie die gerealiseerd zal worden door bouwbedrijf Visser, een medesponsor van onze vereniging.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca