Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER

  GEPUBLICEERD OP   2 JUNI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Gelukkig; het gaat voorzichtig de goede kant op met het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames én IC opnames. We merken dit aan het versoepelen van de maatregelen waardoor we telkens weer iets meer mogen. Het vaccineren van de meest kwetsbare groepen vordert gestaag en een steeds jongere categorie Nederlanders krijgt een oproep om zich te laten vaccineren in een van de vaccinatielocaties.

Het is lang geleden dat er een nieuwsbrief is uitgekomen daarom goed om terug te blikken op de afgelopen periode.
Vanuit mij hebben jullie weinig gehoord of gelezen buiten de ALV om. De enorme drukte in “mijn ziekenhuis” heeft me genoodzaakt om alleen het hoognodige te doen binnen onze vereniging. Maar er is wel degelijk veel gebeurd.

De ALV heeft plaatsgevonden. Weliswaar digitaal, maar we hebben de aanwezigen in ieder geval laten zien wat we gedaan hebben als bestuur/vereniging en getracht een vooruitblik te schetsen; hoewel dat in deze onzekere tijd erg moeilijk is.

Financieel gezien staat onze vereniging er goed voor; qua toekomstbestendigheid is er een meerjarenonderhoudsplan, waarvoor financiële reserveringen gedaan worden en is onze accommodatie met de velden, een volledig gerenoveerde kantine én een nieuwe indeling van ons buitenterrein weer helemaal up-to date.
Op dit moment wordt gewerkt aan de notulen van de ALV; we hopen jullie deze zsm toe te kunnen sturen zodat iedereen op de hoogte is van hetgeen er besproken is.

Misschien al wel mooi om te benoemen is dat de prestatieprijs gaat naar Eric Netten. Dit vanwege zijn enorme inzet tijdens de renovatiewerkzaamheden van onze kantine. Proficiat Eric.Naast bovenstaande toch wel positieve berichten zijn er ook wat zorgen. Zo zien we de laatste tijd dat het lastiger wordt voor leden om zich duurzaam aan onze vereniging te blijven verbinden. Enerzijds enorm begrijpelijk; hetgeen ons verbind…ons korfbalspel, het trainen, de wedstrijden, maar vooral ook de saamhorigheid rondom de sportieve prestaties staat al meer dan een jaar op een laag pitje. Natuurlijk wordt er van alles geprobeerd en worden er alternatieven georganiseerd; maar dit kan natuurlijk niet tippen aan hoe het was….

Via deze weg dan ook een oproep om vooral niet té overhaast te beslissen. Kom eerst weer eens een seizoen spelen, trainen; als vrijwilliger de dingen oppakken die je voorheen ook deed zodat je weer kan proeven hoe leuk het ook al weer was om te trainen, te korfballen én onderdeel te zijn van onze mooie vereniging.

Met elkaar en voor elkaar zijn we een vereniging én maken we onze vereniging SKC Merwede/Multiplaat.
Mochten we als bestuur een rol kunnen spelen in jullie overwegingen; neem gerust contact op!

Een hartelijke groet namens het bestuur

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca