Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

BAARS VERZEKERINGEN OOK KOMENDE 3 JAAR SPONSOR

  GEPUBLICEERD OP   15 JUNI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Baars Verzekeringen, die sinds eind 2019 een strategische samenwerking hebben met Lukassen & Boer Advieskantoor (L&B), zullen ook de komende 3 jaar weer tot ons sponsor collectief behoren.

Binnen de L&B Groep zal Baars Verzekeringen door het leven gaan als L&B Baars Verzekeringen. De recent volledig vernieuwde huisstijl is herkenbaar, modern en onderstreept de geslaagde samenwerking van de afgelopen jaren. De passie voor onze klanten is gebleven, de kracht van de samenwerking is er aan toegevoegd.

Het samenwerken op één locatie en de groei zorgde er echter wel voor dat men volledig uit het jasje is gegroeid. Er werd daarom naar een plek gezocht waar er weer écht "samen-gewerkt" kan worden en waar weer de ruimte is om optimaal te kunnen werken. In het centrum van Papendrecht werd een prachtig nieuw kantoor gevonden. Op de plek waar Vorm Bouw hun geschiedenis schreef neemt L&B het stokje maar al te graag over.

Op ruim 1800 m2 kantooroppervlakte is er voor alle 75 L&B’ers een bijzondere werksfeer en vooral heel veel ruimte voor ontmoeting en werkplezier. De Veerweg 165 is vanaf 22 maart jl. de plek waar L&B nieuwe hoofdstukken is gaan toevoegen aan het verhaal van L&B Baars Verzekeringen.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca