Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

TC: WE MOGEN WEER!

  GEPUBLICEERD OP   4 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op het moment van schrijven van dit stukje zijn de voorbereidingen op de competitie in volle gang. De trainingen zijn begonnen. De selectie is vanaf 10 augustus aan het trainen en langzamerhand zijn alle andere teams aangesloten om te gaan trainen. De velden zijn vooral op de dinsdag- en vrijdagavond volledig bezet. Ik zie lachende en serieuze gezichten tijdens de trainingen op de velden. Ook zijn er al diverse oefenwedstrijden bij de jeugd en de senioren gespeeld. Het oefenprogramma is de laatste weken nog een aantal keren aangepast om zoveel mogelijk wedstrijden door te kunnen laten gaan.

Nog niet alle team indelingen zijn bekend. Bij de senioren worden de definitieve teams pas na het spelen van een aantal oefenwedstrijden bekend gemaakt. Voor de onze senioren leden is dit een spannende tijd. De trainers en coaches hebben moeilijke beslissingen te maken en willen een goed overwogen besluit nemen. De teamindelingen voor de jeugd zijn voor de vakantie al gemaakt.

Starten competitie
En dan eindelijk gaat na alle voorbereidingen de competitie vanaf 11 september van start. Bij de jeugd zijn er nog competitie wedstrijden gespeeld maar voor de senioren is het bijna een jaar geleden dat er officiële wedstrijden waren. Voor mij voelt het zoals in de kop van dit stukje tekst is opgenomen: “We mogen weer!!”. En gelukkig heb ik ook meerdere spelers gesproken waarvoor dit ook zo is.

Het gehele programma is in te zien op de site van SKC Merwede/Multiplaat en is in te zien via deze link: Wedstrijdprogramma najaar 2021
Ook de wedstrijdwijzigingen zijn via dit schema zichtbaar.

KNKV app
De wedstrijden zijn ook in te zien de KNKV app. Hier is het volledige programma van het team waarin je speelt zichtbaar. De app is te installeren via de appstore.Krijg je de gegevens niet naar voren, laat het weten dan kijken we hier samen naar.

Een paar wedstrijden uitgelicht
Zaterdag 11 september speelt ons vlaggenschip ook direct de eerste thuiswedstrijd. Publiek is weer welkom, dus kom dit team aanmoedigen. Het 1ste team speelt om 15:30. We hopen natuurlijk dat we dit jaar eindelijk weer een volledige competitie kunnen gaan spelen en dat er mooie /spannende wedstrijden zien.

De spelers van de G spelen in toernooi vorm. Af en toe is er voor deze spelers een toernooi op onze eigen velden aan de Thorbeckelaan. Diverse verenigingen komen dan naar ons veld om de wedstrijden te spelen. Op 18 september zijn de wedstrijden van de G2 op ons veld.

Kangoeroes
Terwijl de spelers vanaf de F-jeugd wedstrijden spelen kunnen de jongste leden van de club trainen. De trainingen voor de Kangoeroes zijn op de zaterdagmorgen van 09:00 tot 10:00.
Ken je iemand die graag een keer mee wil doen, kom gerust langs tijdens de training.Schoolkorfbal
In oktober 2021 wordt het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd.
- woensdag 6 oktober 2021 voor de groepen 3 t/m 5
- woensdag 13 oktober voor groep 6 t/m 8.

Voor de kinderen van groep 1 en 2 wordt op zaterdag 9 oktober een apart programma georganiseerd waar korfbal spelenderwijs wordt aangeboden.

De kinderen van groep 3 t/m 5 zullen op woensdagmiddag 6 oktober vanaf 14.00 uur hun wedstrijden spelen. Zij spelen 4 tegen 4. De teams bestaan bij voorkeur uit jongens en meisjes door elkaar. Op woensdagmiddag 13 oktober vanaf 14.00 uur zullen de groepen 6 t/m 8 van start gaan. Groep 6 speelt de wedstrijden 4 tegen 4, bestaande uit jongens en meisjes door elkaar. De groepen 7 en 8 spelen 8 tegen 8. Ook hier bestaan de teams bij voorkeur uit jongens en meisjes door elkaar.Scheidsrechters
Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. We zijn dringend op zoek naar scheidsrechters.
Op dit moment is het aantal scheidsrechters wat we hebben om de wedstrijden in goede banen te leiden te beperkt. We zoeken niet alleen mensen die de opleiding tot scheidsrechter willen gaan volgen, maar ook scheidsrechters die eerder hebben gefloten en nu tijd willen vrijmaken of af en toe een wedstrijdje te fluiten. Alle hulp en ideeën zijn welkom.

Als beginnende scheidsrechter krijg je begeleiding van een ervaren scheidsrechter zodat hij/zij je de fijne kneepjes van het vak kan bijbrengen. Ook als je al een scheidsrechters diploma hebt dan zijn er mogelijkheden om de eerste wedstrijd(en) tips te krijgen van een andere scheidsrechter.
Heb je interesse, laat het weten aan Olaf Wienk, Gerard van Eijl of Marcella Roskam.Adreswijzigingen
Ben je verhuisd en heb je dit nog niet doorgegeven, geef dit door via ledeninformatie@skcmerwede.nl.

Marcella Roskam
Bestuurslid Korfbalzaken SKC Merwede/Multiplaat

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca