BLIK OP DE JEUGD - ZATERDAG 3-10-2021
  GEPUBLICEERD OP   6 OKTOBER 2021  |  MEER NIEUWS..

Ook dit weekend zijn er weer diverse jeugdteams in actie gekomen.

Merwede/Multiplaat D3
Deze week stond Korbatjo D2 op het programma. Na het gelijkspel van vorige week wederom een wedstrijd met een stand dicht bij elkaar! We waren weer gewaagd aan onze tegenstander. De eerste helft een hoop kansen gehad maar het geluk lag niet aan onze kant, en eindigde de eerste helft met een 0-1 achterstand. In het 3e kwart wisten de spelers de stand weer gelijk te brengen tot een 1-1. Ook in het laatste kwart wisten de spelers goede kansen te maken. Helaas wilden onze kansen niet door het mandje vallen, en bij de tegenstander lukte dit wel tegen het eind van de wedstrijd, en zorgde voor een 1-2 als eindstand. Helaas geen punten, maar wel een goede wedstrijd gespeeld. Genoeg van kunnen leren, en mooie punten op verder te gaan! Op naar de volgende!