Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
WORD JIJ AMBASSADEUR VAN MERWEDE/MULTIPLAAT?
  GEPUBLICEERD OP    31 MAART 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  We willen onze leden de gelegenheid geven om € 1.000,- extra te verdienen voor de commissie waarin ze deelnemen. Een flink bedrag, wat vrij eenvoudig te verdienen is. Het enige wat je hoeft te doen is met 7 personen een belavond van ca 3 uur te houden voor de VriendenLoterij en je ontvangt de € 1.000,- voor je commissie.

We vragen je om per beller 25 van je vrienden/familie te bellen omdat de meeste leden al benaderd zijn. Vooraf kan je eventueel al doorgeven dat ze een belletje van je kunnen verwachten. De belavond moet tussen 4 april en 12 april gehouden worden. Geef je commissie op voor aanstaande maandag.

Nog meer nieuws van de VriendenLoterij:
Van de bijdrage van ieder lot gaat er jaarlijks 40% naar onze vereniging. Per lot is dit 81,20 (14 trekkingen) en het huidige aantal loten is dit ruim € 5.500,- per jaar. Een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging.
De VriendenLoterij verraste ons met het bericht dat de bijdrage van 2021 met terugwerkende kracht verhoogd wordt naar 42%. Weer een mooi extraatje waar we weer blij mee zijn als sponsorcommissie en ook direct ten goede komt aan onze leden.

Nog geen lot? Meld je aan via de volgende link: Ik ga meespelen met de VriendenLoterij voor Merwede/Multiplaat. Of stuur een mail naar sponsoring@skcmerwede.nl dat je gebeld wilt worden.

Ook schrijven we ons dit jaar weer in om “Club van de Week” te worden van de VriendenLoterij. Afgelopen jaar helaas niet gelukt maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als we net als in 2020 een extra bijdrage kunnen ontvangen van € 5.000,-. Duimen maar!



 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca