Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
SAMENWERKING MET KINDERDAGVERBLIJF/BSO PARTOU
  GEPUBLICEERD OP    4 APRIL 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Korfbalvereniging Merwede/Multiplaat en Kinderdagverblijf/BSO Partou dr. de Visserstraat gaan een samenwerking aan. Dat maken beide partijen 4 april bekend.

Beide partijen onderkennen het belang van sport, spel en beweging in een steeds digitaler wordende wereld en dragen graag gezamenlijk op deze manier bij aan dit belangrijke aspect in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Ingeborg den Boer-Linge, locatiemanager Partou Dr. de Visserstraat; “door de samenwerking met Merwede/Multiplaat, met het sportcomplex op loopafstand van ons gebouw, voegen we een extra facet toe aan ons activiteitenscala, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van het kind altijd centraal staat. Naast de belevingstuin op onze locatie, zingen, dansen, knutselen of muziek maken kunnen we daar nu ook sport- en spelvormen aan toevoegen die we zullen organiseren op het ruime en goed geoutilleerde korfbalcomplex.”

Michel Kraaijeveld, lid van de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat; ”als Sliedrechtse vereniging die letterlijk en figuurlijk midden in ons dorp staat, vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een gezonde en leefbare samenleving. Dat geven we al vorm door onze bestaande samenwerking met het Griendencollege, de vriendjes- en vriendinnetjesdagen bestemd voor alle Sliedrechtse basisschoolleerlingen die we organiseren en de (overige) sport- en spelactiviteiten voor onze eigen jeugdleden vanuit de Jeugd Activiteiten Commissie, een Pinksterkamp en een altijd druk bezochte slotdag. Door deze nieuwe samenwerking met Partou bieden wij hen de gelegenheid om kinderen op een leuke, veilige en laagdrempelige manier bewegingsactiviteiten aan te bieden. Mooi dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen, helemaal in lijn met ons verenigingsmotto 'Met elkaar én voor elkaar'.”
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca