Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
BALLEN, DEKSELS EN SPELMATERIAAL OPBERGEN
  GEPUBLICEERD OP   7 JUNI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  We spelen en trainen weer op onze mooie accommodatie aan de Thorbeckelaan. Helaas wordt het in de materiaalberging nog wel eens een rommeltje na een training of wedstrijden of worden gebruikte materialen helemaal niet opgeruimd. We hebben veel en mooi spelmateriaal in de palenberging bij het veld. Bedoeld om zoveel mogelijk te gebruiken en dan ook weer om netjes op te bergen, zodat de volgende ploeg het ook weer kan gebruiken.

Vrijwilligers onderhouden regelmatig het materiaal, repareren dit en bergen het weer correct op. Het is voor deze mensen niet motiverend als er steeds weer een rommel achtergelaten wordt. Laten we met elkaar zorgen voor een nette bergruimte waar ieder zijn spullen makkelijk kan vinden en ook weer netjes opbergt.

Onze velden willen we veilig gebruiken om te sporten ,voor jezelf maar ook voor je medesporters binnen en buiten de vereniging. Als er een putdeksel dat de gaten van de palen afdekt niet is teruggelegd, levert dat een onveilige situatie op. Leg de deksels terug na gebruik van het veld!

Het is wenselijk dat trainers van de jeugdteams met het team meekijkt of opruimen gaat zoals het zou moeten en de putdekseltjes weer terug geplaatst zijn.

Vanaf dit seizoen zitten de ballen niet meer per team in een hokje, maar worden deze in de blauwe containers opgeborgen. Op de container staat duidelijk voor welk team deze bedoeld is. Neem de container mee het veld op en controleer na de training of alle ballen weer terug zijn en plaats de container weer in de berging.

De kosten voor materiaal stijgen onnodig als we niet zorgvuldig met het materiaal en het opbergen ervan omgaan. Als het kapot is of kwijtgeraakt is willen we dat er toch weer nieuw aangeschaft wordt.

Veel succes allemaal met de trainingen en wedstrijden, hopen dat de goede materialen bijdragen aan nog betere prestaties!

Met vriendelijke groeten,

Kees Cleton
Facilitaire zaken

Opbergen materialen
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca