Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VRIENDENLOTERIJ-ACTIE: JE KUNT GEBELD WORDEN
  GEPUBLICEERD OP   8 DECEMBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ons 7e, net in het nieuw gestoken door Smokin Barrels en Spek & Bonen, zal op maandag 12 december gaan bellen voor de VriendenLoterij en Merwede/Multiplaat, zodat je een lot aan kan schaffen van de VriendenLoterij. Het zou dus zomaar kunnen dat ook jij gebeld wordt.

Een top initiatief van dit jonge, enthousiaste team en het is dan natuurlijk nog veel leuker dat zij zelf mogen meebeslissen waar onze vereniging de gegarandeerde opbrengst van deze belavond van € 1.000 netto, aan besteedt!

En ook leuk om te melden dat het 7e een gedeelte van de opbrengst van de belavond mag gaan besteden bij hun nieuwe sponsor. Een echte win-win-win situatie dus, voor de club, het team maar ook voor de sponsor! Met elkaar én voor elkaar in optima forma.

Op deze avond kan je naast de aanschaf van een lot, ook je bestaande lot koppelen aan onze vereniging waardoor er maar liefst 40% van de inleg direct naar onze vereniging gaat. Zo kan je een flinke bijdrage leveren aan de vereniging en ook nog eens fantastische (geld)prijzen winnen. Je krijgt de 12e ook nog een leuk extraatje van de VriendenLoterij.

Nu al interesse? Stuur een mail naar sponsoring@skcmerwede.nl of stuur een app naar 06-30 91 52 37 zodat we je op 12 december kunnen bellen. Wil je echt niet gebeld worden, stuur dan een mail.

Wil jij, samen met je team of je commissie in 2023 ook een keer een avondje bellen naar bekenden, neem dan contact op met de sponsorcommissie. We gaan dan kijken wanneer er weer zo’n mooie actie van de VriendenLoterij is.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca