Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
OLIEBOLLENCLINICS WEER EEN GROOT SUCCES!
  GEPUBLICEERD OP   30 DECEMBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 24 december was het weer zover: de oliebollenclinic van Merwede/Multiplaat die door de selectie aan de jeugd gegeven werd. Om 09:00 startte de eerste groep met de Kangoeroes, F en E . Leuk om te zien dat er al heel jonge kinderen ook van de partij waren. Daarna was het de beurt aan de G die wedstrijdjes speelden met de selectiespelers. Uiteraard werd er eerst opgelopen met de favoriete selectiespeler en was er een voorstelrondje. Daarna volgden nog de clinics van de A en B en de C en D, die eerst ’s morgens nog een officiële wedstrijd moesten spelen. De foto’s vind je hier.

Gedurende de clinics werden er leerzame oefeningen gedaan en mochten de jeugdleden een selectiespeler uitkiezen om 1-1 tegen te korfballen. Daarnaast werden er ook partijtjes gedaan tegen de selectie. Als beloning was er de overheerlijke oliebol die beschikbaar werd gesteld door Speciaalbakkerij van der Grijn.

Er zijn al diverse bestellingen gedaan door mensen die niet konden wachten, maar traditiegetrouw kan je ze uiteraard weer bestellen voor Oudjaarsdag. Lekker makkelijk, gebakken door Speciaalbakkerij van der Grijn en geen lange wachtrijen. De opbrengst gaat naar de jeugd.

Op Oudjaarsdag kan je de bestelde oliebollen, appelbeignets en nieuw in het assortiment kanelo’s ophalen in de kantine van Merwede/Multiplaat, Thorbeckelaan 104. Nog geen bestelling gedaan? Ga naar de volgende link: Bestel hier je oliebollen, appelbeignets en kanelo's!

Tot nu toe zijn er zo’n 900 stuks besteld. Vorig jaar zaten we op het dubbele aantal. Dus kom maar op met die bestelling!

We willen hierbij weer de trainers, selectie en alle vrijwilligers bedanken voor de hulp. Het was weer genieten om zoveel blije gezichten te zien en daar doen we het uiteindelijk weer voor! Met elkaar én voor elkaar!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca