BLIK OP DE JEUGD: MERWEDE/MULTIPLAAT A1
  GEPUBLICEERD OP   7 FEBRUARI 2023  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag stond de eerste returnwedstrijd op het programma. We kregen HKC op bezoek. Geen onbekende ploeg. De uitwedstrijd hebben we helaas net verloren, maar er zijn zeker kansen!

Het begin van de wedstrijd was sterk. Na een paar minuten stond er een stand van 3-0 op het scorebord. Hierna begon HKC ook mee te scoren. De wedstrijd ging gelijk op. Doordat HKC in de laatste fase van de eerste helft wat verzwakte op verdedigend gebied, zijn er in de laatste minuut nog 3 doelpunten gevallen. Hierdoor gingen we met een stand van 10-6 de rust in.

Tweede helft begon heel moeizaam. Hierdoor kreeg HKC de kans om dichterbij te komen. De doelpunten vielen niet aan de kant van de A1. HKC bleef wel door scoren, waardoor het 10 minuten voor tijd 12-12 stond. Helaas wisten zij nog een keer de korf te vinden en is de wedstrijd bij een stand van 12-13 afgefloten.

Volgende week spelen we in Zwijndrecht tegen Albatros. Hopelijk nemen we dan punten mee naar huis!