Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
NIEUWE TRAINER SKC MERWEDE/MULTIPLAAT
  GEPUBLICEERD OP   11 FEBRUARI 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Nadat Raymond Mollet vorig jaar halverwege het jaar om privéredenen afscheid nam van SKC Merwede/Multiplaat, waren Arthyn Muller en later ook Theo Struijk samen bereid het coachen en trainen op interim basis over te nemen. Echter, zoals het woord interim al zegt was dit een tijdelijke oplossing. Daarom zijn we als bestuur heel blij dat we voor het komende seizoen een nieuwe trainer hebben gevonden in de persoon van Edwin Jansen. Edwin gaat onze 1e selectie trainen en wordt de coach van SKC Merwede/Multiplaat 1. De 47-jarige trainer/coach heeft zijn sporen in het trainerschap al verdiend bij o.a. Oranje Nassau, ADO, Dijkvogels, Twist en zijn huidige club RWA uit Rhoon.

“Ik ben erg blij dat het tot een akkoord gekomen is met SKC Merwede/Multiplaat. De gesprekken die ik met de TC had voelde direct goed. Ze gaven een goed beeld van de club weer en ik denk dat deze vereniging goed bij mij past. Ook het gesprek met een aantal spelers was zeer positief en we waren er, door het positieve gevoel van alle drie de kanten, snel uit. Nu eerst nog het seizoen bij RWA goed afmaken, maar ik kijk al wel erg uit naar deze nieuwe uitdaging”, aldus Jansen.

We zijn blij dat Edwin, die ook door andere verenigingen benaderd is, voor onze vereniging gekozen heeft en denken een trainer/coach te hebben gevonden die past bij onze ambitie. Zijn werkwijze en hoe interactief hij wil samenwerken met de spelersgroep spreekt ons erg aan en wij denken dan ook met hem de volgende stappen te kunnen zetten op het gebied van speelwijze, teamontwikkeling en de ontwikkeling van spelers individueel.

Wij kijken met vertrouwen uit naar de komende samenwerking en wensen Edwin veel succes het komend seizoen.

Bestuur en TC SKC Merwede/Multiplaat


Edwin Jansen (m) tekent bij Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca