Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
MERWEDE/MULTIPLAAT 2 KAMPIOEN!
  GEPUBLICEERD OP   3 APRIL 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na de degradatie van Merwede/Multiplaat 2 vorig jaar uit de eerste klasse was de doelstelling voor dit jaar al snel duidelijk: kampioen worden in de tweede klasse. Dit kampioenschap stond afgelopen zaterdag op het spel in een rechtstreeks duel met DES uit Delft.

Een dag die begon als alle andere, een gevuld programma in sporthal De Stoep. Alleen dit keer was er dus een spannend slot voor Merwede/Multiplaat 2.

DES wist bij aanvang van de wedstrijd nog niet of zij nog in de race waren voor het kampioenschap. Zij waren afhankelijk van een andere wedstrijd, die rond dezelfde tijd gespeeld werd. Dit was voor het 2de dus de wedstrijd van het seizoen, ook omdat de uitwedstrijd tegen DES de enige nederlaag in de competitie was voor het 2de.

De wedstrijd verliep wat stroef, beide partijen waren gebrand om te winnen en lieten elkaar weinig ruimte. Dit resulteerde in veel verdedigende druk en weinig doelpunten.

Gelukkig wist het 2de na een lang gelijkopgaande score een gat te slaan van 3 doelpunten. Het 2de kwam niet meer in de problemen, ondanks dat DES in de slotfase het gat nog wist te verkleinen naar 1 doelpunt waardoor de spanning nog steeds goed voelbaar was. Maar na het laatste fluitsignaal was het kampioenschap dan toch echt binnengehaald!

De spelers en staf van Merwede/Multiplaat 2 willen alle supporters ontzettend bedanken. Jullie hebben ons echt naar de overwinning geschreeuwd.

‘Met elkaar en voor elkaar!’

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca