Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
EVEN VOORSTELLEN... TRAINER EDWIN JANSEN!
  GEPUBLICEERD OP   3 APRIL 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Eerder werd al bekendgemaakt dat er een nieuwe trainer voor de selectie is gevonden. Edwin stelt zich graag even voor:

Ik ben Edwin Jansen, 48 jaar en woonachtig in Barendrecht, maar ben een echte Rotterdammer. Vanaf komend seizoen mag ik de hooftrainer zijn van de selectie bij Merwede/Multiplaat en ik kijk hier erg naar uit. Het gevoel en beeld wat ik nu van de club heb, is dat het een erg leuke en gezellige vereniging is, maar dat we ook willen presteren. En van die combinatie hou ik en denk ik dat er veel mogelijk is. Ik hecht veel waarde aan een hecht collectief binnen de selectie, maar alle leden zijn een onderdeel van Merwede/Multiplaat en we moeten het dus met z’n allen doen.

Samen met mijn vrouw Mirelle heb ik twee kids. Damian is 14 jaar en zit op voetbal en Feline is 9 jaar en korfbalt bij RWA. Zelf ben ik van origine een voetballer maar heb ik toch op mijn 17e de overstap gemaakt naar het korfbal. De gemengde sport trok mij aan en de sfeer is toch heel anders dan bij de voetbal. Van deze switch heb ik geen spijt en het heeft mij veel mooie dingen gebracht.

Ooit ben ik begonnen met korfballen bij een kleine club in Rotterdam-Zuid genaamd Unicum. Zij speelden 4e klasse en dit was het begin. Echter waren mijn ambities hoger en heb ik vervolgens gekorfbald bij meerdere clubs: Korbis, Noviomagum, Juliana en Oranje Nassau. Ik heb tot mijn 38e in het eerste gespeeld en toen was het mooi geweest. Daarna ben ik gelijk gaan coachen en dit doe ik nu dus al 10 jaar achter elkaar. Daarvoor heb ik tijdens het zelf spelen ook al 6 jaar selectieteams gecoacht. Unicum, Oranje Nassau, ADO, Dijkvogels, Twist en RWA zijn de clubs waar ik tot nu toe coach ben geweest. En ben trots dat ik aan dit lijstje Merwede/Multiplaat mag toevoegen.

Sport is voor mij belangrijk, actief en passief. Hier besteed ik dan ook veel tijd aan en dan niet alleen met korfbal. Zelf probeer ik nog een balletje te raken met voetballen bij de Veteranen van vv Smitshoek. In mijn werk ben ik Accountmanager bij verzekeraar TAF en bezoek ik veel hypotheek en assurantiekantoren. Twee klanten van mij zijn wellicht ook bij jullie bekend. Hypozeker en Van Dijk Verzekeringen zijn goede klanten van mij en ik kom geregeld bij hun op kantoor. Ik vind het heerlijk dat ik mijn werktijden zelf kan indelen, dan heb ik lekker veel tijd om tussendoor met van alles en nog wat bezig te zijn. Bijvoorbeeld de voorbereidingen op trainingen en wedstrijden. En oh ja, tenslotte ben ik ook nog een die hard Feyenoord supporter en ga ik dus ook bijna altijd naar de Kuip met mijn zoon en nog wat vrienden. Verder ben ik altijd in voor een geintje en hou ik van veel gezelligheid. Er is veel gezelligheid bij jullie club te vinden, er zijn veel activiteiten binnen de club en dus zal ik me snel op mijn gemak gaan voelen.

Voor nu is het wel even genoeg en hopelijk kom ik jullie in het nieuwe seizoen fysiek tegen om eens een praatje te maken. Tot snel!

Trainer Edwin Jansen en gezin
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca