Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   5 SEPTEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Voor de meeste leden zit de zomervakantie er vermoedelijk al op. Ik hoop dat iedereen weer opgeladen is voor de komende tijd. Maar belangrijker nog: ik hoop dat iedereen weer heelhuids terug is! Als ‘thuisblijver’ werd ik door de nieuwsberichten soms ‘overspoeld’ door de meest ellendige situaties in vakantieoorden. Modderstromen, noodweer, wateroverlast, hagelstenen zo groot als pingpongballen, motorkappen als poffertjespannen, bosbranden, aardverschuivingen, evacuaties…en ga zo maar door. Vervelende en ook spannende situaties waarbij ik hoop dat het ieder bespaard is gebleven of dat dit in ieder geval niet tot persoonlijk letsel heeft geleid.

Bij onze club is er in ieder geval door veel vrijwilligers niet stilgezeten en zijn veel zaken weer voortvarend opgepakt. Trainingen gestart, onze nieuwe hoofdtrainer Edwin Jansen gestart met een nieuwe selectie én zaterdag 26 augustus was het 4e Hypozekertoernooi ter voorbereiding op de competitie. Helaas ook een dag met de vervelende verrassing dat de vriezer stuk was en de hele inhoud ontdooid. Maar de kantinecommissie heeft dit adequaat opgelost door een ‘aangepast menu’ te organiseren waardoor hopelijk niemand honger heeft moeten lijden.

Voor ik op die dag naar het veld vertrok voor een kop koffie en een praatje, kreeg ik onderstaande email die ik jullie niet wil onthouden.

Mail Hof van Sliedrecht

Natuurlijk bekruipt je als voorzitter bij het lezen van een dergelijk bericht een gevoel van trots! Mooi dat al wat onze vrijwilligers doen opgemerkt wordt, gewaardeerd wordt, maar vooral ook dat veel bewoners plezier beleven aan wat we (jullie) doen ‘met elkaar en voor elkaar’. Niet alleen voor onze leden en supporters, maar ook voor bewoners van ons dorp.

Als bestuur hebben we niet stil gezeten en staat er de komende tijd ook veel op de agenda. Bestuurlijke vernieuwing, de gesprekken met de gemeente over de accommodatie en natuurlijk de voorbereidingen op de Algemene Ledenvergadering (ALV) zijn hier maar een paar voorbeelden van.

Via deze weg een mooi en sportief seizoen gewenst.

Hartelijke groet, mede namens het bestuur.

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca