Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
KLEDING UITGEREIKT AAN MERWEDE/MULTIPLAAT E3
  GEPUBLICEERD OP   5 SEPTEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag werd de kleding uitgereikt aan onze E3 door de nieuwe sponsor Het Ontwikkelpunt. Vanuit het kantoor Rotterdam waren Marianne en Rens aanwezig en vanuit kantoor Drechtsteden (gevestigd in Sliedrecht), Daniëlle Stolk-de Visser.

Het Ontwikkelpunt richt zich o.a. op teamcoaching binnen bedrijven, instellingen en de overheid, maar ze zijn ook zeer betrokken bij het verhogen van de participatie van doelgroepen die minder snel in aanraking komen met sportverenigingen zoals de onze. En juist het activeren van de jeugd als het gaat om vitaliteit en bewegen is essentieel en geeft kinderen van jongs af aan een goede bagage. Zowel qua fysieke gezondheid, maar ook m.b.t. thema’s als teamwork, winnen en verliezen en het geven en krijgen van feedback.

Kortom, een ideale match met onze vereniging, waar we met elkaar én voor elkaar ook vol inzetten op onze verbindende rol, midden in de Sliedrechtse samenleving.

De uitreiking van afgelopen zaterdag was, daar waren we het beide over eens, de aftrap van allerlei verschillende activiteiten waarover we gezamenlijk gaan nadenken!

Merwede/Multiplaat E3
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca