Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VRIENDEN VAN MERWEDE/MULTIPLAAT
  GEPUBLICEERD OP   15 NOVEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het actief naar buiten uitdragen geldt ook voor de winacties die, maandelijks via social media, worden georganiseerd. Hiermee brengen we leden direct in contact met de sponsoren. Een mooie win-win-win situatie, waarmee we wat extra weg kunnen geven aan de leden, de sponsoren zichtbaarheid geven én we voor de vereniging inkomsten genereren door De Vrienden van Merwede/Multiplaat. Inmiddels zijn we 7 winacties verder en hebben we diverse nieuwe Vrienden van Merwede/Multiplaat mogen verwelkomen. De komende maanden blijven we dit continueren en roepen alle leden en mensen die Merwede/Multiplaat een warm hart toe dragen op om ook Vriend van Merwede/Multiplaat te worden.

Ook de mensen die al een lot van de VriendenLoterij hebben, kunnen het lot koppelen aan onze vereniging. Van ieder lot gaat er 40% naar de vereniging! Bel de VriendenLoterij: 088 - 020 1020 of chat met ze. Het is zo geregeld.
We weten niet wie er een lot heeft gekoppeld. Geef dit dus altijd door via sponsorig@skcmerwede.nl om ook mee te doen met de leuke winacties. Zegt het voort tegen al je vrienden, kennissen, familie en….

Het bedrag dat vorig jaar met de Vriend van Merwede/Multiplaat is opgehaald, is nu onder andere ingezet om een mascotte aan te schaffen (die tijdens de thuiswedstrijd tegen Kinderdijk voor het eerst aanwezig was) en als financiële ondersteuning voor een extra activiteit tijdens het Pinksterkamp. Dit uiteraard in overleg met alle Vrienden van Merwede/Multiplaat en de verschillende commissies voor de jeugd. Mooi om te vermelden dat we via het bedrijf Matres Forti van ons lid Annette van Hofwegen en Buurtgezinnen een mooie bijdrage hebben ontvangen voor de mascotte. Zou zie je maar weer: Met elkaar én voor elkaar!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca